Sibirske mini saune od lekovitog kedrovog drveta  su naša današnja tema. Kedar je jako karakteristična i neobična vrsta drveta. U sebi sadrži jedinstvene materije – fitocide, koji uništavaju mikrobe i viruse, dajući vazduhu lekovita svojstva. Kedrova sauna je specijalno dizajnirana kaca od drveta kedra. Prilikom korišćenja ove vrste saune, drvo ispušta isparenja koja imaju višestruko pozitivno dejstvo na organizam. U ovom salonu sebi možete priuštiti anticelulit masažu, relaks, sportsku i terapeutsku masažu. Stručnjaci će vas unapred obavestiti o celokupnom tretmanu koji će sprovesti, a posle masaže će vas uputiti na dalje korektivne vežbe, masti i obloge koje će pomoći vašem daljem oporavku.

Kedrova sauna ima mnogo prednosti u odnosu na obične saune. Na prvom mestu, kedrova sauna radi pod temperaturom od 42°C, što je gotovo neznatno povišena temperatura u odnosu na normalnu temperaturu ljudskog tela. Na ovaj način organizam nije pod velikim pritiskom toplotne pare, a ujedno i efekti saune ne izostaju.

Kedrova priča je salon koji biste svakako morali posetiti. Ova mala oaza mira i relaksacije je mesto gde ćete se opustiti i odmoriti od svakodnevne buke Beograda, ali ćete i usvojiti neke nove životne navike koje će doprineti boljem zdravlju vašeg tela i duha.

59739 531915500186938 389958719 n Da li ste čuli za Kedrovu priču? 911211 Da li ste čuli za Kedrovu priču? kederova3 Da li ste čuli za Kedrovu priču? 20 Da li ste čuli za Kedrovu priču?

Posetite salon Kedrova priča.

Adresa je Francuska 14, telefoni: 011 724 1914 i 062 894 11 97. Zvaničan sajt posetite ovde www.salonprica.rs. Radno vreme je od utorka do nedelje od 10 do 22h. Predlažemo vam i da lajkujete njihov Fan page i da i na taj način budete u toku sa svim novitetima. 

 

Comments