Hot topics

Jutarnji rituali kod kuće koje ćeš želeti da zadržiš i kada pandemija prođe

Zablude o problematičnoj koži u koje treba da prestaneš da veruješ + kako se zaista neguje ovaj tip kože

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

Kako da nosiš najtrendi torbe sezone

Najpoželjnije boje u enterijeru ove godine

Singl mama: Nađi sebi čoveka kakvog bi preporučila svojoj ćerci

Instagram profili zbog kojih ćeš zavoleti jogu

Ljubavni horoskop za maj 2020.

Kako da ojačaš i održiš dobar imunitet (vitamin D ovde igra ključnu ulogu!)

Kako da sa 30+ pripremiš teren za kvalitetnih 50+

1/2

Obično sačekamo bar kraj godine, eventualno novembar kako bismo prokomentarisali šta je to što je bilo najviše kul u toku jedne godine. Međutim, ovog puta, imamo mnogo razloga da se zaista oduševimo i to na samom početku godine. Nekada zaista lako možemo da predvidimo šta je to što će se nositi u toku jedne godine, na osnovu malih istraživanja i uvida u to šta se nosilo i čemu se teži. I sada smo gotovo sigurni da već imamo torbu koja će se i te kako izdvojiti u ovoj godini i o kojoj ćemo pisati sigurno i na samom kraju godine u svim onim modnim retrospektivama.  I nije da diskriminišemo druge brendove i da ih ograničavamo, ali Gucci je već na početku godine visoko postavio lestvicu. Ovo je ono što su mnogi čekali.

Dame i gospodo predstavljamo vam: The Gucci 1955 Horsebit torbu! 

Šta treba da znate o ovoj torbi? 

Gucci vrlo dobro zna šta radi i to je sasvim očekivano za jedan od najjačih i najluksuznijih brendova na svetu. Međutim, da biste bili dobri uvek, morate održati kontinuitet u kvalitetu i svemu što nudite, ali i kontinuitet u vašoj predstavi javnosti. Gucci o svakom detalju vodi računa. Ovo je torba kojom će se, verujemo, ovaj brend hvaliti i u godinama koje nam tek stižu. Torba dolazi u tri različita oblika i cene se kreću od 1580 do 1750 funti. 

Torba je posebna zato što je zasnovana na arhivskim nacrtima iz 1955 godine, a u isto vreme uključuje tradicionalni i prepoznatljiv dizajn. Da to je upravo ono na šta si pomislila  – moderna verzija jednog klasika! Zašto je ova torba toliko važna? Pa zato što je ovo jedan od onih modela koji nikada neće izaći iz mode. Ovo je ona vanvremenska torba, koja traje, kojoj nikada neće proći rok “nošenja” i koja će uvek biti in. Zato je ova torba jedna od najboljih investicija, kada su ovakvi modeli u pitanju.

Primećeno je da su već počele da je nose modne influenserke, što znači da u narednom periodu već možemo da očekujemo pravu pomamu za ovim torbicama. 

Editors choice