Hot topics

Šta je to što se ovog leta mora naći na tvojoj #SummerBucket Listi!

Sunce, morska so, dehidrirana koža: Najbolji saveti za letnju negu

Najlepše frizure za posebne prilike koje možeš da napraviš – sama!

O kompromisima iliti kada je OK da prestanemo da ih pravimo

#HairHacks: Kako da neguješ kosu tokom leta + ideja za trendi frizuru za svaki dan

Sve što treba da znaš o detoksikaciji + primer detoks dijete koja zaista radi!

Sa liste neostvarenih odluka: Kako da najzad počneš da se hraniš zdravije?

12 stvari koje se nalaze na svačijoj #wish listi

Održivost kao budućnost mode iliti zašto treba da daš prednost klasici

5 glavnih trendova koje ćemo voleti ovog leta (ali i mnogo duže!)

1/2

Ponekad nam ništa nije pravo, jer smo u posebno osetljivom raspoloženju – ili ne možemo da tolerišemo ono što inače uspevamo, baš zato što smo u posebno osetljivom stanju i raspoloženju. Pre nego što napadnete partnera i upotrebite ga kao boks vreću, ili kantu za đubre, preispitajte se – zašto hoćete da se posvađate? Želite da nešto isterate na čistac, da neki problem rešite, ili da zabrinete i zastrašite partnera? Ili samo želite da izbacite bes i da ga izdrndate – možda je zaslužio, ali ipak, postavite sebi ova pitanja, pre nego što se obrušite na njega.

Da li ste premoreni i pod stresom? Možda je bolje da kažete partneru kako se osećate i da ga zamolite da vas izmasira, ili da vam kupi čokoladu, ili da vas ostavi na miru.

View this post on Instagram

Ну что! Рассказывайте, как вам новая серия) 5 фото мое любимое 😭 Красавица невеста Саша и ее обаятельный жених, тоже Саша 😄 Я уже писала, что ребята приехали к нам в Питер, чтобы зарегистрировать брак и обвенчаться 💍 Венчание проходило в Казанском соборе, поэтому все детали напрямую с ним связаны: и приглашение, и сборы, и первая встреча под колоннадой 💕 Романтика) А ещё у ребят на свадьбе были гости из Испании и Марокко, поэтому приглашения аж на 3 языках ☝🏼 #marmurokphwed

A post shared by Anastasia Marmurok (@marmurokph) on

Da li se hormoni igraju vašim raspoloženjem (PMS, predklimakterične tegobe, trudnoća…)? U nekim periodima smo osetljiviji nego inače i lako nas je izazvati i iznervirati. Možda partner to ne uzima u obzir, a i to je ono što vas nervira i tera da se svađate. A kako li se on oseća povodom toga što se vi ne osećate dobro? Možda i on ima slične probleme? Možda vam ova razmišljanja ugase želju za sukobom.

Možda ste povređeni zbog nečeg preko čega mislite da ste prešli, a u stvari niste? Ili osećate krivicu zbog nečeg što niste priznali ni sebi, ni njemu? Možda vam je potrebno da inicirate sukob, jer to “nešto” pokušava da izađe na svetlost dana i traži da bude razjašnjeno i raščišćeno. Možda vam je lakše da pronađete nešto što ćete zameriti partneru, nego da priznate da i on vama ima šta da zameri, da se izvinite i tražite oproštaj?

Editors choice