logo 2 Kreativan dejt za Dan zaljubljenih: Od izleta u Kući čokolade do comfy sedeljke u toplini svog doma

Kreativan dejt za Dan Zaljubljenih:

Od izleta u Kući čokolade do comfy sedeljke u toplini svog doma

Dan zaljubljenih je pred vratima i ako već sada razmišljate o poklonima – pretpostavljamo da ste u povoljnom položaju (tačnije, imate više nego dovoljno vremena da priredite savršeno iznenađenje za voljenu osobu!).

Međutim, ako pitate nas, najvredniji poklon koji možete da date svom partneru ili partnerki jeste kvalitetno provedeno vreme (i nešto slatko, naravno!).

Ukoliko vam je potrebna dodatna potvrda da sitnice mogu da vrede više od grandioznih poklona, pogledajte neke od it parova kao što su Rihanna i A$AP Rocky, koji su jedan Dan zaljubljenih proveli uz romantičan pogled i desert, a luksuzne poklone zamenili za, ni manje ni više – buket od lego kockica.

Okej, ako već sada prevrćete očima zato što ste single (i praznik vam to direktno ističe i dodatno dočarava) – želimo da naglasimo da Dan zaljubljenih apsolutno ne mora da predstavlja spektakl za dvoje, možete da se jednostavno častite toplom čokoladom dok u toplini svog doma bindžujete romantične komedije iz dvehiljaditih – i to će biti dovoljno.

Ukoliko niste u vezi, 14. februar možete da provedete sa drugaricama ili sa sobom (ne zaboravite, self-love je osnova za sve ostale vrste ljubavi).

Najvažnije je da ne dozvolite sebi da vas išta spreči da uživate u danu rezervisanom za ljubav. Od cveća, preko vina do raznovrsne ponude čokolada i poslastica u obliku srca, what’s not to love?

Bilo da preferirate cozy aktivnosti kod kuće ili ste otvoreni za istraživanje nove teritorije i otkrivanje zanimljivih lokacija – WANNABE MAGAZINE ima kreativne predloge za savršen 14. februar. 

F3 Kreativan dejt za Dan zaljubljenih: Od izleta u Kući čokolade do comfy sedeljke u toplini svog doma
F2 Kreativan dejt za Dan zaljubljenih: Od izleta u Kući čokolade do comfy sedeljke u toplini svog doma

Mesto gde ljubav i čokolada postaju jedno: Ideje za savršen dejt

Degustacija najfinijih pralina u Kući čokolade

Znate kako kažu: Novac možda ne kupuje sreću, ali kupuje čokoladu, a to je skoro pa ista stvar. Ukoliko se slažete, predlažemo vam da posetite Adoré kuću čokolade – prostran i komforan ambijent koji predstavlja jedinstven koncept u regionu. Na 500m2 proteže se upečatljiva radionica, prodavnica, aktuelni show room, svojevrsna poslastičarnica, ali i lounge salon čokolade.

Prošetajte kroz radionicu i isprobajte različite vrste najfinijih pralina i zanatski pravljenih sladoleda, te sa svojom polovinom ili pak drugaricama, razmenite utiske o novim ukusima i otkrijte svoje favorite.

F1 Kreativan dejt za Dan zaljubljenih: Od izleta u Kući čokolade do comfy sedeljke u toplini svog doma
F4 Kreativan dejt za Dan zaljubljenih: Od izleta u Kući čokolade do comfy sedeljke u toplini svog doma

Romantičan doručak u komforu doma

Često čujemo različite predloge za romantičnu večeru, ali šta je sa doručkom (i jutarnjom idilom koju može da donese)? Umesto da po svaku cenu sebe terate da napustite toplinu ušuškanog doma (iako biste najradije ostali u krevetu), zašto praznik ne biste prilagodili svojim potrebama? Iznenadite svog partnera ukusnim i hranljivim doručkom koji je brz i jednostavan za pripremu – i “začinite” atmosferu ljubavnim pesmama iz šezdesetih (ili jednostavno, muzikom koju partner i vi preferirate). Pripremite ananas, borovnice, banane, mandarine i Adoré granole i napravite savršenu voćnu salatu ili ipak pomešajte granole sa jogurtom za bogat probiotski obrok!

Radionica pravljenja autentičnih poslastica

Time to explore: uključite kreativnost i upoznajte se sa procesom pravljenja čokolade koja nosi dozu prefinjenog šarma, ali uz to, i tradiciju dužu od dve decenije. Saznajte kako izgleda behind the scenes kreiranja crne, mlečne i bele čokolade, ali i raw čokoladnih barova bez šećera koji nude brojne ukuse – od lešnika i badema do kokosa. Bilo da ste u vezi ili single, učenje o slatkišima je uvek dobra ideja – šta bi moglo da pođe po zlu?! Setite se, čokolada je terapija u omotu.

IMG 3107 Kreativan dejt za Dan zaljubljenih: Od izleta u Kući čokolade do comfy sedeljke u toplini svog doma
IMG 3206 scaled Kreativan dejt za Dan zaljubljenih: Od izleta u Kući čokolade do comfy sedeljke u toplini svog doma
332A7490 Kreativan dejt za Dan zaljubljenih: Od izleta u Kući čokolade do comfy sedeljke u toplini svog doma

Kućni piknik

Piknik u sobi, i to sa čokoladnim delikatesima – zašto da ne? Preko tepiha, prostrite klasično karirano ćebe (predviđeno za izlet) i zatim poređajte specijalitete koje biste tipično poneli u prirodu. Od klub-sendviča i limunade, do čaše vina i tarta od pistaća i višnje – napravite sebi ugođaj zbog koga ćete se osetiti posebno (i izaći iz monotonije svakodnevice). Možda zvuči šašavo, ali upravo je to ono što stvara magiju kada ste ostavljeni sa ograničenim resursima.

Igra ukusa zatvorenih očiju

Kuća čokolade može da bude mesto avanture i eksperimentisanja, ali i brojnih iznenađenja i zabave (granice ne postoje, kakve veze ima što niste u svom domu?!). Pripremite različite vrste slatkiša, zavežite oči i igrajte se prepoznavanja ukusa. Recimo, da li ste čuli za kolač kamen, cake pops, kolač ruža ili takozvanih “10 struktura čokolade”? Uz izazovne novitete i širok izbor, igra neće biti jednostavna, a pobedu će odneti – najbolji. Znate kako se kaže, za razliku od ljudi, nikada nisam sreo čokoladu koja mi se nije dopala.

Sofisticirani raj na Dedinju - dejt na balkonu u februaru

Uzmite olovku i zapišite: adresa je Čakorska 2a – i osim za obožavaoce slatkiša, predstavlja savršeno mesto za ljubitelje prirode (i to nedaleko od centra grada). Balkon pruža veličanstven pogled na prirodu, te gosti imaju jedinstvenu priliku da urone u panoramski vidik šuma Dedinja. Umirujući pejzaži stvaraju osećaj harmonije sa prirodom, a vrtovi koji se protežu ispod imaju moć da vas vrate na “fabrička podešavanja”, što je (budimo iskreni) svima prekopotrebno u sezoni zimskog sivila. Da li ste spremni da izađete iz okvira konvencionalnosti i upustite se u čokoladnu avanturu u mirnom (ali i atraktivnom) delu grada?

IMG 3098 15 Kreativan dejt za Dan zaljubljenih: Od izleta u Kući čokolade do comfy sedeljke u toplini svog doma
F7 Kreativan dejt za Dan zaljubljenih: Od izleta u Kući čokolade do comfy sedeljke u toplini svog doma
S3 3 Kreativan dejt za Dan zaljubljenih: Od izleta u Kući čokolade do comfy sedeljke u toplini svog doma
S1 3 Kreativan dejt za Dan zaljubljenih: Od izleta u Kući čokolade do comfy sedeljke u toplini svog doma
S2 3 Kreativan dejt za Dan zaljubljenih: Od izleta u Kući čokolade do comfy sedeljke u toplini svog doma
logo 2 Kreativan dejt za Dan zaljubljenih: Od izleta u Kući čokolade do comfy sedeljke u toplini svog doma

Za više informacija o Adoré chocolat, posetite njihov sajt, Instagram, TikTok i Facebook stranicu.

SUBSCRIBE FOR WANNABE LATEST NEWS

X