Nova godina, nova pravila! Obećali ste sebi da ćete zaboraviti sve što je vredno zaboravljanja, i u ovoj godini ostavljate sve ono što vas uznemirava, sputava i stvara toksičnu energiju. Niste ni svesni koliko biste bili srećniji kad biste zaista napravili jednu takvu, zdravu promenu.

Možda trenutno prolazite kroz fazu iz koje ne znate kako da ste izvučete, ali ništa ne traje večno, pa ni takav period. Napravite listu stvari koju želite da promenite i dozovlite sebi da se u narednoj godini upustite u avanture! Organizujte svoje vreme, planirajte izlaske, putovanja i sve ono što godinama niste sebi omogućili. Trenutak je da počnete sa uživanjima!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MEN’S JOURNAL (@mens_cult)

Na koji način da stupite u kontakt sa nekim i kako da unesete pozitivne promene u svom životu?

Aplikacije za upoznavanje

Nemate uvek vremena za izlaske i upoznavanje, a odlična zamena za to jesu aplikacije za upoznavanje. Instalirajte aplikaciju i opišite sebe, postavite svoje fotografije i prepustite se čarima upoznavanja preko interneta.

Pročitajte i ovo:  Neograničen probni period pre veze koji niko nije tražio

Izađite sa prijateljicom koja je takođe slobodna

Mala, ali odabrana ekipa koja je spremna da se zabavi! Izlazak koji će da traje do zore i još duže, ako se otvori poziv za after. Možda ranije niste bili u tom fazonu, ali na afteru ćete sigurno upoznati osobu koja je tu naterana da dođe, koja sedi u ćošku i dosađuje se. Da li je to početak jedne romantične priče? Prilazite mu, nazdravljate i konverzacija počinje. Objašnjava vam da nije u fazonu izlazaka do zore, kao što realno niste ni vi. Baš u tom trenutku njegov najbolji drug pleše sa vašom drugaricom. Odličan uvod za dupli dejt!

Dupli dejt!

Potpuno prirodan sled događaja – dupli dejt jer ste upoznale dva najbolja druga! Pozitivna strana ovog tipa upoznavanja je ta što ste svakako opušteniji jer vas je više. Budite pokretač zajedničkih izlazaka, predložite odlazak u bioskop, pozorište ili na klizanje. Budite slobodne da predložite i odlazak na vikendicu van grada, zar ne bi bilo sjajno da provedete ceo vikend zajedno.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MEN’S JOURNAL (@mens_cult)

Putovanje preko agencije

U toku praznika imate sjajne ponude organizovanih putovanja. Ako do sada niste posetili svoju najdražu državu, idealan je trenutak! Zimska idila, topli džemperi, u starom hotelu sedite pored kamina i pijete čaj. Usput ste upoznali nekog ko vas je zaintrigirao i ostvarili ste kontakt. Šta čekate onda? Obećali ste sebi da ćete da promenite određene stvari u predstojećoj godini – zar onda putovanje nije idealan početak?

Izlazak sa kolegama

Na poslu se mesecima dogovarate da organizujete zajednički izlazak, dakle, svako pozove svoje prijatelje i tako se svi zajedno provodite. Jedan od boljih načina da upoznate osobu i kasnije izađete na dejt jeste da vas sa njom upozna zajednička osoba. Dakle, vaš kolega vas upoznaje sa svojim drugom iz detinjstva. Zar to nije sjajna stvar? Već znate njihove zajedničke avanture, a i vaš kolega često priča o tome koliko ste duhoviti.

Odlazak na dejt ne podrazumeva da ćete sa nekim započeti vezu, ali šta ako postanete prijatelji? Budite uvek otvoreni za nova prijateljstva, naročito ako ste u toku godine imali loša iskustva i još uvek se niste rešili tog lošeg osećaja. Napravite listu prioriteta, ideja i želja. Uživajte!

Pročitajte i ovo: Izašli ste iz toksične veze – i šta sad?

Naslovna fotografija: instagram.com/insta_fashion_world

Dragana Stojanović

Comments