Pitali smo nutricionistu: Sve što nisi znala o ishrani kada treniraš

#SheRuns21k: Iskreni osvrt na prvi trening devojke koja je do sada trčala samo za autobusom – ponekad!

Promocija novih destinacija: Avio-karte počev od 99 evra

7 razloga zašto se Sejšeli nalaze na svačijoj “bucket” listi

Destinacija koju moraš da posetiš ukoliko tvoje srce čezne za avanturom života!

6 makeup proizvoda koji se moraju naći u tvom neseseru!

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Trikovi kako da “one dane u mesecu” učiniš lakšim!

Tri saveta za postojani tečni puder

Valentine’s Day what?! Mesto na kojem ćeš se odlično provesti sa svojim drugaricama, *onog* dana u februaru!

Ima dosta sjajnih, ali i užasnih članaka na temu rečenica koje treba reći ženama, ali šta je s onim što ne treba reći? Mislim da se mnoge greške mogu izbeći ako se ćuti. Zato, bez mnogo otezanja, evo deset stvari koje nikada ne bi trebalo da kažeš jednoj ženi.

10. Bilo šta loše o njenim prijateljima muškog pola

Jedan od načina kojim žena obeleži tipa kao nesigurnog jeste ako počne da smara o njenim drugovima, naročito ako ih još nije upoznao i nju ne zna baš dobro. Evo o čemu se radi: čak i da jesu više od drugova, samo od sebe praviš slabića koji se boji takmičenja s njima, što u ženinoj glavi vrišti nesigurnost. Kada ih pomene, najbolje je da ne kažeš ništa nego da se usredsrediš na svoju igru.

9. “Zvaću te u petak”

Ako završiš razovor “sledećim korakom”, to je odlična tehnika ako nekome pokušavaš nešto da prodaš, ali ne i kada pričaš sa ženom. Pre svega, ubijaš svu moguću spontanost time što si predvidiv. Drugo, takođe ubijaš bilo koju šansu da ona pozove tebe, jer sada mora da čeka taj tvoj poziv da ne bi ispala očajna. No-no.

8. Bilo šta što daje naznaku “budućnosti”

Često, kada muškarac provodi dosta vremena sa ženom i ona pomene nešto što voli da radi, on će to verovatno iskoristiti kao naznaku sledećeg dejta. Na primer, ako ona kaže da voli kinesku hranu i ti kažeš: “Ma daj, i ja! Moramo otići zajedno nekad”. Stoj, stoj, stoj, stoj! Iako ovo teoretski zvuči dobro, zapamti da žena voli kada pored sebe ima tipa sa kojim nije uvek sigurna na čemu je. Ako ti odmah na prvom dejtu kažeš da hoćeš da je vidiš opet, i opet, i opet – ona će znati da je pobedila jer je skapirala da si se zatreskao. Naravno, super je kad se s nekim povežeš već posle prve bleje i naravno da je okej da zajedno radite nešto zabavno, ali nemoj joj baš toliko stavljati do znanja da te je osvojila, ili ćeš izgledati kao svaki drugi tip s kojim je izašla i koji je odmah hteo da je ženi.

s7 Deset stvari koje ženama ne smete reći (1. deo)

Da li zaista želiš da znaš taj magični broj?

7. “Sa koliko si likova spavala?”

Prvo, da li zaista želiš da znaš? Drugo, ponovo pokazuješ nesigurnost, naročito ako ovo pitaš na početku. Naravno, ako ona tebe pita, pitaj i ti nju. Ali, veruj mi, ne želiš da počinješ ovaj razgovor. Možeš samo da izgubiš.

6. “Ostavio sam ti poruku pre neki dan, a nisi odgovorila. Šta se desilo?”

Ovo je možda najčešća greška koju tipovi prave nakon što im se devojka nije javila – i pored toga što zvuči trivijalno, veoma je jadno. Trebalo mi je dosta da skontam šta da uradim kada mi riba ne odgovori na poruku, ali sam konačno shvatio da je najbolje izignorisati celu priču i nastaviti dalje kao da se ništa nije dogodilo. Ako pomeneš neku neuzvraćenu poruku ženi, radiš dve stvari: 1. Pokazuješ da ti je stalo što ti se nije javila (upozorenje: ako si tu ženu tek upoznao, prerano je da mariš!); i 2. Nabijaš joj osećaj krivice, što žene gledaju kao nesigurnost.

U sledećem tekstu nabrajam još pet stavki. Do tada – pazi šta radiš u blizini svoje “voljene”!


Luka Majović voli pisanje i umetnost. Pokreću ga dobri ljudi.

Editors choice