Kad razmišljamo o odmoru, pored destinacije, ono što nam je takođe važno, osim usluge i smeštaja jeste i hrana, kao i meni hotela u kome odsedamo.

Gledajući sa ove distance, sokovi su samo propratna stvar, ali kada je temperatura 40 u plusu, onda to postaje neophodna stvar.

Sok je jedan od napitaka koji pomažu da se vaš organizam regeneriše i za tili čak detoksikuje.

Čaša 100% prirodnog soka nekada je zlata vredna, ali se isto tako ne može naći svuda. Ono što neki hoteli nude jeste veoma loš izbor sokova, a i one koji se prave od veštačkih mešavina.

Sada sledi prikaz hotela i restorana, koji pored vrhunskog smeštaja, nude i 100% prirodne sokove u kojima možete uživati.

Kimpton lanac hotela

U ovom hotelu kao sastavni deo menija uključen je sok od krastavca, kelja, spanaća, jabuke, limuna, kao i razne kombinacije.

Spisku nije kraj… za sve ljubitelje prirodnih sokova, tu je i sok od repe, šargarepe, đumbira itd.

181 Detoksikacija na odmoru: Hoteli koji nude najbolja osveženja 261 Detoksikacija na odmoru: Hoteli koji nude najbolja osveženja

Gramercy” hotel

Stacioniran je u Njujorku i opremljen u starinskom, vintage stilu. Hotel nudi specijalan paket aranžman, a i odličan tretman po pitanju hrane. Pored toga, postoji i teretana u kojoj možete skidati kilograme koje ste dodali na odmoru.

354 Detoksikacija na odmoru: Hoteli koji nude najbolja osveženja

“Harvest Inn”

Ovaj hotel nalazi se u Napi. Mesto je na kom možete pročistiti i telo i um. Vino je u ponudi, podjednako kao i bezalkoholna, prirodna pića.

441 Detoksikacija na odmoru: Hoteli koji nude najbolja osveženja

Bali, pravi raj na zemlji. Ukoliko ste zagovornik zdravog načina života, ovo mesto pružiće vam full efekat.

Sveži sokovi samo su deo velike ponude jela i pića.

Ukoliko ovog leta planirate da pobegnete u toplije krajeve, ovo je odličan izbor i sigurno se nećete pokajati. Zamislite u glavi sliku sebe kako ležite na plaži i ispijate koktel od kokosa.

Hladan, ceđeni sok doneće vam zaposleni, a vaš posao je samo da uživate!

537 Detoksikacija na odmoru: Hoteli koji nude najbolja osveženja 622 Detoksikacija na odmoru: Hoteli koji nude najbolja osveženja

Violeta Stojanović

Comments