Testirale smo nove K-Beauty maskice – i ovo su naši utisci!

Svima nam je potrebna najbolja prijateljica – evo i zašto!

Kako da pronađeš odgovarajuću nijansu pudera – po uzoru na poznate dame!

Opsednute smo novim DIY maskama za lice – a bićeš i ti!

5 stvari koje se dešavaju kada imaš najbolju prijateljicu

Ready Set Run: Kako da odabareš odgovarajuće patike za trčanje?

Kombinacija aloe vera + hijaluronska kiselina je sada u trendu – evo zašto bi trebalo da je uključiš u svoju skincare rutinu!

Društveno osnaživanje (je) u modi: Šta danas znači biti žena?

Legenda o nastanku Dark Brewed burgera

Spring upgrade: Evo kako da neguješ svoju kožu ovog proleća!

1/3

Devojke sa velikim grudima često imaju problem sa tim šta im je pametno da obuku, a da njihove grudi ne budu baš u prvom planu. Iako je to teško uraditi, uvek ima trikova koji pomažu, jer garderoba na kraju i služi tome da sakrijete ono što vam nekad smeta. Da, nekad ume da izgleda i vulgarno kada obučete nešto što ne odgovara, ali uz ove autfite budite sigurne da nikada nećete pogrešiti.

Haljine sa v izrezom će uvek biti dobar izbor, a pogotovo one koje su ukrašene reverima. Osim  toga što ovakav izrez izduži vašu bistu, rever vizuelno smanjuje grudi, jer prekrivaju taj deo, te ćete izgledati dosta izazovnije, jer se grudi vide, ali nisu prenapadne.

Ono na šta se devojke zbog svojih grudi često žale, jeste da brojne odevne komade koji su u trendu ne mogu da obuku, jer im ne stoje lepo. Međutim, sada je došao trend koji savršeno odgovara i onima sa velikim, ali i sa malim grudima. Bluze i haljine koje padaju na ramena, a preko grudi ide dodatni deo, odlično pokrivao grudi, a uz to daje jedan ležeran i romantičan izgled.

Ne zaboravite i bluze bez ramena, jer često devojke misle da ne stoje lepo na grudima. Ovo je greška, neće stajati lepo ukoliko ih obučete uz kratki šorts ili suknju, ali uz jednu midi suknju ili suknju u princezu stilu, biće to savršen modni pogodak, isprobajte slobodno.

Editors choice