Svi horoskopski znakovi imaju osobine i karaktere kao vaše omiljene Disney princeze – saznajte koja ste junakinja bajke prema vašem datumu rođenja!

Ako ste odrasli gledajući i pevajući uz filmove o Disney princezama, možda ste se zapitali koja je najsličnija vašoj ličnosti. Sada vam astrologija može dati odgovor. U ovom trenutku, Disney ima dvanaest zvaničnih princeza – Meridu, Jasmin, Bel, Auroru, Pepeljugu, Tianu, Moanu, Mulan, Pokahontas, Snežanu, Zlatokosu i Ariel. Iako svaka princeza ima svoju jedinstvenu priču, postoji nekoliko sveobuhvatnih karakteristika koje neke od njih imaju, a koje su u korelaciji sa astrološkim elementima.

Vatreni znaci su glasne, živahne ličnosti koje nikada ne odustaju od izazova, tako da ove osobine odražavaju ličnosti Meride, Jasmine i Moane. Zatim, vazdušni znaci su pametni, radoznali pojedinci sa sklonošću ka avanturama, tako da mogu da rezonuju sa Zlatokosom, Pepeljugom i Mulan. Poznato je da su vodeni znaci ljubazni i empatični pojedinci koji duboko vole, tako da se ovi horoskopski znaci mogu videti u Snežani, Ariel i Bel. Zemljani znaci imaju jasan cilj da stvore lep život, koji bi blisko odražavao narative Aurore, Pokahontas i Tiane.

Koja ste Disney princeza prema horoskopu?

Ovan: Vi ste Merida

Niko ne bi trebalo da se usuđuje da vam stane na put kad se odlučite na nešto. Vaša neverovatna snaga i hrabrost su neosporni jer vas upornost izdvaja od drugih znakova zodijaka. Kao i vi, Merida je princeza koja se pobuni protiv želja svojih roditelja. Meridina čvrsta, prkosna priroda ne dozvoljava da je iko kontroliše, što je slično vašoj slobodoumnosti. Njen kratak fitilj čak se poklapa sa vašim. Iako vi i Merida možete biti svojeglavi, samopouzdanje je ono što vas vodi kroz svaku prepreku koja vam se nađe na putu.

Bik: Vi ste Aurora

Vaša priroda odražava gracioznost i sklonost romantici. Ne samo da vi i Aurora delite istu nežnu energiju, već i duboku želju za ljubavlju. Možda čak i sanjate da upoznate svoju srodnu dušu dok šetate šumom, baš kao što je Aurora učinila. Osim toga, možda ćete čak biti namamljeni da ubodete prst u vreteno, iako to znači da dugo spavate – ako znate da ćete se probuditi uz poljubac svoje prave ljubavi.

Blizanci: Vi ste Zlatokosa

Kao pametan, duhovit horoskopski znak, radoznala priroda će vas uvek voditi u nove avanture. Ne možete a da se ne prepustite svojim idejama i fantazijama jer imate tako dinamičnu ličnost! Sa Zlatokosom delite duh koji vas čini odlučnim da vidite svet. Ne plašite se da izađete iz svoje zone komfora, jer će vas vaša razigrana energija uvek podsticati da isprobate nešto novo. Pošto ste odlučni da se zabavite, to bi moglo da vas dovede do pevanja o svojim snovima ili plesa sa svojom srodnom dušom.

Rak: Vi ste Snežana

Vi ste brižna osoba koja uvek želi ono što je najbolje za druge. Kao rezultat toga, uvek ste prvi koji će pomoći kada drugima treba zaštitnički prijatelj. Vaša roditeljska energija najbolje odgovara Snežani, koja voli i prihvata svoje prijatelje onakvima kakvi jesu. Njena ljubaznost je ono što je povezuje sa vama – jer oboje delite čisto, nežno srce. Kao i Snežana, treba da pronađete (ili ste već to učinili) blisku grupu prijatelja i ljubavnika koji neće iskoristiti vašu dobru volju.

Lav: Vi ste Jasmin

Kao žestok vatreni znak, možete izgledati pomalo drsko, ali tvrdoglavo. Kraljevstvo vam je u krvi, pa nije ni čudo što očekujete samo najbolje. Ali kada se vaš samouvereni, buntovni zid sruši, vaša tajna meka strana može biti pomalo iznenađujuća. Kao kompleksni horoskopski znak, savršeno se slažete sa Jasmin, jer delite stav i tvrdoglavost ove princeze. Iako vas je oboje možda teško zadovoljiti, to je jednostavno zato što i vi i Jasmin zahtevate najbolje!

Devica: Vi ste Elsa

Kao perfekcionista, skloni ste da budete prestrogi prema sebi jer se trudite da činite dobro i da budete svoja najbolja verzija. Elsina priča vam je bliska jer se ova ledena kraljica borila sa samoprihvatanjem. Tokom svog putovanja, Elsa je morala da se oslobodi nesigurnosti oko svojih magičnih sposobnosti. Poput nje, možda ćete se u početku boriti sa otpuštanjem samokritike, ali to može pomoći vama, kao što je Elsi, da iskoristite svoje supermoći!

Vaga: Vi ste Pepeljuga

Veoma vam je važno da održavate ravnotežu. Slično vama, Pepeljuga se maksimalno trudi da zadrži mir čak i ako to znači da obavlja sve poslove za svoju maćehu i polusestre. Međutim, kad vi i Pepeljuga odvojite pažnju da se usredsredite na sebe, to može izazvati komešanje. Ali stavljanje svojih snova na prvo mesto moglo bi da dovede do pronalaženja šarmantnog princa, baš kao što je Pepeljugi uspelo!

Škorpija: Vi ste Ariel

Nisu vam nepoznate intenzivne transformacije da biste postali osoba kakva želite da budete. Intriga i jaka volja su sve što vam je potrebno da postignete sve što vam je na umu. Zbog toga je Ariel vaša Diznijeva princeza! I vi i Ariel delite duboku želju da se upustite u nepoznato, čak i ako je ono što želite da uradite malo izvan uobičajenog za većinu ljudi. Iako bi moglo biti zastrašujuće proći kroz toliko promena na svom putovanju, vi i Ariel ćete se osećati osnaženijim zahvaljujući vašoj metamorfozi.

Strelac: Vi ste Moana

Vaša neustrašivost vas čini neverovatno sposobnim, tako da se možda nećete bojati kad krenete na novo putovanje. Od svih princeza, Moana je ta koja deli vašu hrabrost i nezavisnost. Moana je zaista jedinstvena princeza jer je vođena time da se dokaže da je više od princeze. Kao i Moana, i vi imate urođenu želju da uvek nadmašite sebe preuzimajući nove rizike. Niko drugi ne može da se poredi sa vama!

Jarac: Vi ste Tiana

Kao vredan zemaljski znak, vaša karijera i reputacija će uvek biti na prvom mestu. Na kraju krajeva, vaša ambiciozna priroda je vredna divljenja jer možete postići toliko toga. Disney princeza koja deli vašu snažnu radnu etiku i želju da napravite nešto od sebe nije niko drugi do Tiana. Obe delite postojanost koju je teško pobediti jer ste uporni u poštovanju onoga što ste naumili. Uprkos tome što ste uspešni zahvaljujući vašim talentima, vi i Tiana ste takođe iznenađujuće prizemni, što možda nije nešto što bi se očekivalo s obzirom na vašu zrelost.

Vodolija: Vi ste Mulan

Kao nekonvencionalni vazdušni znak, volite da radite stvari na svoj način, što drugima može izgledati pomalo čudno ili ekscentrično. Slično vama, Mulan radi ono što smatra da je ispravno iako rizikuje da postane izopštena. Preuzimanje rizika da se pridruži vojsci pod lažnim imenom se ipak isplati, tako da vas njena hrabrost može inspirisati da budete sigurni u svoje nesvakidašnje ideje!

Ribe: Vi ste Bel

Poznati ste po svojoj bezuslovnoj ljubavi i saosećanju jer vam intuitivnost omogućava da vidite urođenu lepotu u drugima. Iako vam treba malo vremena, uvek znate kada je neko zaista ljubazna osoba. Bel deli vašu sposobnost da gleda mimo nečijih fizičkih atributa ili okolnosti kako bi pronašla dobro u njima. Umete da upoznate nekoga na dubljem nivou jer imate otvoren um kad je ljubav u pitanju.

Pročitajte i ovo: Koji ste lik iz filma “Barbie” prema horoskopskom znaku?

Naslovna fotografija: pinterest.com/funandfoodcafe.com

Božica Luković

Comments