Bestseler broj 1 Njujork tajmsa i najiščekivaniji roman godine po izboru sajta Goodreads, Dobili ste Sema autora Dastina Taoa, konačno je u prodaji i na srpskom jeziku, u izdanju Vulkan izdavaštva. TikTok senzacija koja je očarala čitalačku publiku širom sveta, nosi snažnu priču o ljubavi.

„Dobili ste Sema u prodaji TikTok senzacija koja osvoja srca domace publike 1 1 „Dobili ste Sema“ u prodaji: TikTok senzacija koja osvoja srca domaće publike

Džuli je već isplanirala svoju budućnost: napustiće gradić u kojem je odrasla, zajedno sa svojim dečkom Semom. Čeka ih koledž, ali pre toga planiraju da provedu čarobno leto u Japanu. A onda se u trenu sve menja. Sema više nema. Tuga navire sa rušilačkom snagom, a Džuli daje sve od sebe da zaleči duboke rane na srcu kako jedino ume.

Baca sve stvari koje je podsećaju na Sema, čini sve da ga zaboravi. Ali kada u godišnjaku pronađe poruku koju joj je Sem ostavio, uspomene se vraćaju na površinu. Nadajući se da će čuti njegov glas barem na snimku govorne pošte, ona bira njegov broj. A Sem se javlja.

Sada kad joj je sudbina dala drugu priliku da se oprosti sa njim, Džuli shvata da više ne može bez njegovog glasa. I sa svakim pozivom, sve joj je teže da kaže zbogom. Zar je toliko pogrešno što ne želi da se odrekne nemoguće ljubavi?

Kroz snove i sećanja protkan je Džulin bolan život dok sunce nastavlja da izlazi i zalazi i približava se matura. Ona zna da na kraju mora da pronađe svoj put bez Sema, ali jednostavno ne može da izgovori reči koje će prekinuti vezu između njih. I Sem i Džuli su svesni da njihovo zajedničko vreme ističe i da telefonski pozivi neće trajati večno…

„Zapanjujuće izuzetan debitantski roman. Prelepo.“ (Džulijan Vinters)

TikTok senzacija Dobili ste Sema dostupna je na sajtu vulkani.rs i u knjižarama Vulkan širom Srbije.

Comments