Djole logo WANNABE Đoletove avanture: Đoletoastrologija (II deo)

Prvi deo teksta pročitaj OVDE.

LAV

Obratite pažnju na rok trajanja proizvoda koje konzumirate, ako ne vidite dobro sitne brojeve na ambalaži, nečim ih zumirajte. Lako se možete prevariti i pojesti neku pokvarenu hranu – piletinu, hamburger, moguće i bananu.

DEVICA

Oči će vam biti posebno osetljive – neka vas to ne razočara; samo izbegavajte da direktno gledate u sunce bez naočara. Trepćite redovno – nemojte to, ni slučajno, da zaboravite! Inače ćete teško posle oči da oporavite.

VAGA

Manji problemi s kostima (kojim tačno – sami dokučite!); važno je samo da u narednom periodu manje čučite. Vrata će vam napasti nokat na ruci na domalom prstu, imate ih ukupno 2, te čuvajte dobro tu ugroženu vrstu.

ŠKORPIJA

Najverovatnije ćete zakačiti u prolazu kolenom krevet, što će se desiti šest puta, možda i devet. To će vas zaboleti, ali se ne prepuštajte bolu, nego se odmah javite doktoru na kontrolu.

Djole wannabe e1554281467340 Đoletove avanture: Đoletoastrologija (II deo)

STRELAC

Ako vam snovi ne budu ispavani, budićete se neispavani. Bavite se više sportom, ili se jednostavno igrajte s nekom loptom. Izbegavajte slatkiše, osim ako vam se baš jedu, onda uživajte u kolačima, tortama, a i u sladoledu.

JARAC

Mislite da ćete se osećati bolešljivo? Možda, ali to će sve biti lako rešivo. Uglavnom će vas mučiti jedino komarci, i to vaše jagodice; ovog leta, prehranićete tako najmanje tri komarc-porodice.

VODOLIJA

Zdravlje odlično, gotovo čelično. Bez ikakvih zdravstvenih smetnji, a ni pretnji. Naći ćete vremena za sebe; što ga drugi ne nalaze, sami su krivi, a vi ste u velikoj prednosti, jer znate gde to vreme živi.

RIBE

Bićete u bliskoj budućnosti podložni alergiji, što nećete osetiti zahvaljujući vašoj energiji. Važno je da ne gurate nos u vaze sa cvećem, barem u periodu predstojećem. Ne prilazite ni bašti, parkovima i terasi i ne divite se izbliza cveću koje te delove krasi. (Sumnjive su mi zvezde ovde, možda je reč o nekoj šaradi, ali vi zaobilazite sve navedeno – predostrožnosti radi!)

Za više Đoletovih avantura poseti djole.rs ili njegov Facebook i Instagram profil!

Piše: Jelena Rvović Jelić

Comments