Kako se ponašate nakon raskida, da li pravite scene i ucenjujee, ili prikupljate bes, čekajući da se ohladi i sprovodite osvetu? Ili ostajete na nivou, povređeni, ali dostojanstveni u načinima na koje se nosite sa situacijom?

Vaš temeperament, ali i nivo ličnog rasta određuju kako ćete se ponašati i koliko ćete se kontrolisati suočeni sa stvarima koje vas pogađaju i povređuju, a ovo su horoskopski znaci koji se nakon raskida (uglavnom) ponašaju smireno, pristojno i sa poštovanjem.

Dostojanstveni horoskopski znaci – i nakon raskida

Devica

U stanju su da razgovaraju smireno o najosetljivijim i najsloženijim temama, na zreo i pažljiv način. Bilo da ste raskinuli sa osobom u znaku Device, ili ona sa vama, ne morate se pribojavati da će vam prirediti bilo kakve neprijatnosti. Osim što će (ako ste vi raskinuli) želeti da razume vaše razloge i osećanja, jer joj je potreban zaključak. Device zaslužuju iskrenost, jer su i same iskrene, pa razgovor nakon raskida može biti težak i pod visokim nabojem, ali one neće izgubiti prisebnost, optuživati vas i ljutiti se, već će postavljati teška pitanja na najsmireniji način i isto tako će odgovarati na sva pitanja koja vi imate da postavite.

Vaga

Čak i kad Vaga raskine sa vama, vodiće računa o tome kako se osećate i preuzeće svu odgovornost na sebe. Neće želeti da se osećate kao da više nikada nećete naći ljubav i uveriće vas da ljudima ponekad jednostavno nije suđeno da budu zajedno, ali da to ne umanjuje vrednost zajedničkog iskustva i uspomena. Vaga će zauvek ceniti vezu koju ste imali i ponašaće se prijateljski nakon raskida – ne pružajući vam lažnu nadu da ćete ponovo biti zajedno. Ako vi raskinete sa njom, kao i Devica, želeće da razume vaše razloge i vaša osećanja, kako bi lakše procesuirala svoja, ali nikada vam neće prebacivati, navoditi vas da se osećate krivim i ponašati se kao da joj nešto dugujete. Vage su razumne i stabilne i čak i u svom najgorem i najranjivijem izdanju drže nivo, ispod kog ne dozvoljavaju sebi da padnu. One cene svaku osobu sa kojom su nešto imale, jer smatraju da se sve događa sa razlogom i da je sve kroz šta prolaze vredna lekcija.

389A6902 1 Horoskopski znaci koji zadržavaju dostojanstvo nakon raskida

Sako i pantalone: Hugo, Torba: Mona, Naočare: Optiplaza

Pročitajte i ovo: Horoskopski znaci koji će ove godine ispoljiti više ljubavi prema sebi

Jarac

Možete pomisliti da su Jarčevi hladni i neosetljivi – ako ih ne poznajete. Oni prosto drže svoja osećanja za sebe i prepuštaju im se i obrađuju ih u privatnosti. Plakaće u svojoj sobi, ili pred najbližim prijateljem, ali to neće činiti pred vama nakon raskida. Potrudiće se da ostanu na nivou, da se ponašaju zrelo i promišljeno, jer ih drama ne zanima. Kada je veza završena – bez obzira ko je prekinuo i iz kakvih razloga, za Jarca je stvar gotova i nema razloga da se zadržava na greškama. On želi da okonča odnos tako da obe strane mogu da nastave dalje i poboljšaju svoje živote, jer iskreno veruje da oboje to zaslužujete.

Blizanci

Blizanci nisu sitničavi i kad stvari dođu do kraja, neće stavljati nikakve zamerke – sve što bi imali da vam prebace jednostavno deluje neprilično i kao nepoštovanje onoga što ste imali. Nakon raskida, radije će vam zahvaliti za lepe trenutke koje ste podelili i za načine na koje ste obogatili njihov život, a zatim će se povući bez drame. Blizanci ne žele da otežavaju nešto što je već teško i žele da vam ostanu u lepoj uspomeni. Ne žele da se osećate loše zbog sebe, a ono što moraju sami sa sobom da odrade, uradiće kod svoje kuće, u samoći i potpunoj iskrenosti prema sebi. Možda će biti sasvim skrhani, ali vi to nećete znati.

Pročitajte i ovo: Zašto ne možete da prebolite bivšeg i krenete dalje, iako pokušavate – prema horoskopu i tarotu

Naslovna fotografija: WANNABE Media

Brankica Milošević

Comments