Osećajte se sveže i hidrirano tokom celog dana!

Dove Advanced Care gel za tuširanje je vaša tajna za blistavu i meku kožu. Ovaj revolucionarni gel pruža dubinsku hidrataciju i osećaj koji je isti kao nakon nanošenja losiona, pravo posle tuširanja.

Dove ADVANCED CARE Vertical SRB Dove Advanced Care gel za tuširanje: Hidratacija i nežnost za vašu kožu

Evo zašto je Dove Advanced Care gel nešto što ćete poželeti da imate u svom kupatilu:

1. 24-satna hidratacija

Vaša koža zaslužuje najbolje, a Dove Advanced Care gel za tuširanje isporučuje upravo to. Nakon svakog tuširanja, vaša koža ostaje hidrirana čak 24 sata. Nema potrebe za dodatnim koracima ili nanošenjem losiona. Dove je tu da se pobrine za vas!

2. Gentle Scrub varijanta za blag piling

Za one koji vole dodatnu negu, tu je Gentle Scrub varijanta. Sadrži čestice za blag piling kože, čime se osvežava i revitalizuje vaša koža. Osećajte se sveže i spremno za novi dan!

3. Bez SLES sulfata i dermatološki testiran

Dove Advanced Care gel ne sadrži SLES sulfate, što ga čini nežnim prema vašoj koži. Dermatološki je testiran i čuva vaš mikrobiom, zaštitni sloj kože. Bez obzira na tip kože, možete biti sigurni da je pravi izbor.

4. MicroMoisture tehnologija za intenzivnu hidrataciju

Naša MicroMoisture tehnologija pruža dubinsku hidrataciju koja traje. Sa kremastom teksturom, Dove gel za tuširanje transformiše čak i najsuvlju kožu, čineći je mekšom, nežnijom i dobro hidriranom.

Dove Advanced Care gel za tuširanje je više od običnog gela. To je vaša svakodnevna doza nežnosti i hidratacije. Isprobajte ga i osetite razliku!

Comments