1 16 Tvoja koža je odraz svega što si proživela, a evo kako da joj pružiš negu koju zaslužuje!

Tvoja koža je odraz svega što si proživela, a evo kako da joj pružiš negu koju zaslužuje!

Šta vidiš kada se pogledaš u ogledalu? Verovatno, isprva, kažeš da vidiš svoje telo, njegov oblik, svoje bokove, možda nepravilnosti na koži, strije na butinama, poneku neposlušnu bubuljicu na licu. Fokusiraš se na svaki detalj i zagledaš svoju kožu, brinući o tome da li je sve na njoj dovoljno “savršeno”. Reći ćemo ti odmah, bez zadrške – jeste. Tvoje telo je savršeno, kao i tvoja koža, jer je ona odraz svega što si preživela.

A kako misliš da te vide ljudi oko tebe? Veruj nam, njima se sigurno ne čini (kao tebi) da je reflektor uperen baš u neku nepravilnost na tvom telu ili licu. Ono što oni prvenstveno vide je energija kojom zračiš, a fizički izgled nalazi se tek u njenoj senci. Oni vide tvoj osmeh, vide rupice na tvojim obrazima kad se osmehneš, vide da si graciozna u svojim pokretima i nežna u dodirima koje pružaš. Vide tebe.

2 11 Tvoja koža je odraz svega što si proživela, a evo kako da joj pružiš negu koju zaslužuje!

Zato je došlo vreme da i ti sebe vidiš u punom sjaju, da uživaš u svojoj koži i pokloniš joj negu koju zaslužuje, kao tvoj verni životni saputnik, zaštitnik od spoljašnjeg sveta i mapa tvog životnog puta. Skin care je zapravo isto što i self care, a uz pravu rutinu nege pronaći ćeš onaj dobar osećaj u svojoj koži, zahvaljujući kojem ćeš biti u harmoniji sa svojim telom. A kako to možeš učiniti?

Nega počinje čišćenjem

Nega kože prvenstveno podrazumeva adekvatnu i svakodnevnu higijenu, odnosno temeljno čišćenje kože. Pre nego što kreneš sa nanošenjem krema i seruma, prvo krećeš sa umivanjem i tuširanjem. Pene, gelovi, ulja za kupanje i umivanje lica su proizvodi koji doprinose boljem izgledu i boljem osećaju u koži koja je nakon njihovog korišćenja meka i nežna na dodir, a uz to što je čiste, oni je i neguju i doprinose njenoj hidriranosti. Budućnost higijene leži u proizvodima koji imaju  “2 u 1” efekat – jer će nakon njih tvoja koža biti i čista i negovana.

4 11 Tvoja koža je odraz svega što si proživela, a evo kako da joj pružiš negu koju zaslužuje!
5 10 Tvoja koža je odraz svega što si proživela, a evo kako da joj pružiš negu koju zaslužuje!

Hidrirana koža je srećna koža

Na šta bi trebalo da obratiš pažnju kada je u pitanju sastav kupke od koje očekuješ i čišćenje i negu? Za početak, proizvod koji tražiš ne bi trebalo da sadrži SLES sulfate, koji mogu oštetiti barijeru kože, a zatim je poželjno da kao bonus sadrže hidratantnu kremu i mogućnost obnavljanja ceramida u koži. I ne brini, uštedećemo ti vreme jer smo pronašli upravo takav proizvod. Sve pomenute uslove ispunjavaju negujući Dove gelovi za tuširanje, koji sadrže čak ¼ hidratantne kreme! Oni će tvoju kožu sačuvati od isušivanja obnovom ceramida, a uz to će je učiniti nežnom, mekom i hidriranom. Tvoja koža će ih garantovano voleti, a ti ćeš voleti svoju kožu nakon njihovog korišćenja!

Dove - tvoj verni partner kada je u pitanju dobar osećaj u svojoj koži

Zato što se već dugi niz godina zalaže za #bodypositivity i veruje u to da je svaka od nas posebna i lepa na svoj način – Dove konstantno kreira i unapređuje proizvode koji su verni saputnici žena u nezi kože. U današnjem vremenu, mnoge žene osećaju pritisak društva koje ih uslovljava da se uklope u određene kanone lepote, što im onemogućava uživanje u sopstvenom telu i izaziva osećaj anksioznosti. Zato Dove pruža podršku tebi, meni i svakoj od nas da bez obzira na svoje nesigurnosti, volimo sebe, budemo samouverene i u dubinskoj, iskrenoj konekciji sa svojim telom i kožom. Dove zna da najbolje izgledamo onda kada se najbolje osećamo, a najbolje se osećamo onda kada smo osvežene, pročišćene i negovane.

Dove Logo 1 Tvoja koža je odraz svega što si proživela, a evo kako da joj pružiš negu koju zaslužuje!

Uživaj u Dove gelovima za tuširanje, uživaj u svojoj koži, uživaj u
autentičnoj lepoti,
uživaj u sebi – uživaj u životu!