Opet nemaš šta da obučeš, a društvo se već najavilo da je krenulo po tebe?! Da, ovo je savršen opis svakog vikenda ili večeri u toku nedelje kada se spremaš za izlazak i kada te hvata sve od one blage, pa to najgore panike jer je garderober iznova i iznova prazan i nema više ništa u njemu što bi moglo da se iskoristi. Nemoj odmah da brzaš i da se nerviraš, imamo mi neke “kečeve u rakvima”, a možda rukave i izbacimo, koji će ti dati nekoliko fantastičnih ideja za autfite u kojima ćeš odlično izgledati i još bolje se provesti.

Igraj na svedenost i jednostavnost. kada više ne znaš odakle da izvučeš inspiraciju i kako da zaseniš plesni podijum kluba u koji ideš, jednostavnost je ta koja će u potpunosti da ti pomogne. Majica na bretele ili neka lagana bluza bez rukava, uz užu, pencil suknju, salonke i malu, clucth torbu, biće sve što ti je potrebno za jedno lepo veče sa društvom. Ovako možeš čak da odeš i bez nekih aksesoara, uz puštenu kosu, malo šminke da dovedeš ten do savršeno svežeg izgleda i to je sve. Jednostavno, zar ne?

evening outfits 11 Dress code saveti za večernje autfite

Ono što se i tebi verovatno nekada dopalo, a znamo da su mnoge devojke “odlepile”, jesu te blesave balerina suknje, suknje napravljene od resa, te svi modeli mini suknji koji izgledaju pufnasto i sasvim slatko. Međutim, taj simpatičan izgled ovog modela, uz prave komade, koji prepuštaju njoj da bude vođa autfita, doprineće da ne izgledaš samo slatko, već vrlo izazovno i seksi.

evening outfits 21 Dress code saveti za večernje autfite
Comments