Hot topics

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

Testirali smo FOREO LUNA fofo uređaj za čišćenje lica – ovo su naši utisci!

Leto u gradu? Ovako možeš da provedeš svoj savršeni dan!

Koje dodatke ishrani treba da konzumiraš za očuvanje opšteg zdravlja

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Ljubavni horoskop za jul 2020.

Najvažnije stvari na životnom spisku posle 30-e

Jutarnji rituali uz koje će ti svaki dan biti dobar dan!

Top 5 boja koje ćemo ovog leta želeti u svojim garderoberima

Sve što ti je potrebno za savršenu, opuštajuću kupku

1/2

Za razliku od devedesetih kada sam tek bila rođena, dvehiljaditih se kristalno jasno sećam – hej, pa ja sam sve ove trendove pratila i nosila pre petnaestak godina! Čoveče… Mislila sam da ću ponovni dodir sa dvehiljaditim imati samo na onoj žurki 2000Late ili eventualno listajući stare slike iz škole, kad ono – dvehiljadite nam se vraćaju, u modnom smislu, i mislim da mi se neki od trendova čak jako sviđaju. U nastavku otkrij šest svakako najatraktivnijih, pa onda sama odluči da li ćeš im dati (drugu) šansu.

Baby Tee

U dvehiljaditim oversized kao da nije ni postojao, makar kada je reč o gornjim delovima garderobe. Tako, jedan od prepoznatljivih komada iz te modne ere su minijaturne pamučne basic majice koje se ovog leta vraćaju na velika vrata i izgledaju doslovno isto kao pre 20 godina! Ovo znači da mooožda u ormaru, tamo u nekom ćošku, već imaš model koji bi ponovo mogla da nosiš, naravno, uz neke jednako retro farmerke.

Mikro torbe na rame

Ovih se jako dobro sećam i čak, mislim da i dalje u nekoj fioci imam neki model koji sam ranije nosila – savršeno očuvan! Ovo je jedan od onih trendova koji su slatki uvek, koji nemaju rok trajanja i koji uvek nađu svog pobornika u bilo koje vreme. Mini torba sa kratkim kaišem, nošena preko ramena, donosi dodir prošlih vremena na šik, trendi način. 

View this post on Instagram

✨🏙 RACHEL 🏙✨

A post shared by BY FAR (@byfar_official) on

Tankini

OK, ovo ne bih probala, ali, ako si ti za – podržavam! Tankini su oni kupaći kostimi koji su dvodelni, ali kao da nisu, budući da je gornji deo u obliku majice na bretele koja seže do pupka. Ovakvi kupaći kostimi mogu lepo da stoje, ali totalno su nepraktični za sunčanje, pa ipak, verovatno je da ćeš ih s vremena na vreme viđati ovog leta.

Editors choice