U nedelju, 7.septembra na Freestyler-u  je održana jedna zaista neobična žurka koja je pomerila standarde beogradskog noćnog života. Belgrade Banging nas je ponovo iznenadio i ovoga puta predstavio žurku pod nazivom Bang with style: Elegance Night.

Belgrade banging Freestyler 1 EDM i samba, deluje vam nemoguće? Belgrade Banging dokazuje suprotno!

Devojke su plenile u haljinama, a momci su sijali u odelima, kako je dress code nalagao. Pored fantastične elektronske muzike karakteristične za ovaj party brend, ono što nas je sve iznenadilo i oduševilo prisutne goste jeste plesni latino par, koji je nekoliko puta izašao na binu i imao fenomenalan performans.

Belgrade banging Freestyler 3 EDM i samba, deluje vam nemoguće? Belgrade Banging dokazuje suprotno!

Belgrade Banging je specijalno za ovu žurku u skladu sa tematikom pripremio ovaj spektakl, kakav nigde do sada nismo imali priliku da vidimo. Ovaj sjajan plesni par je pripremio koreografiju latino plesa specijalno prilagođenu da napravi idealan balans između elektronske muzike i sambe.

Belgrade banging Freestyler EDM i samba, deluje vam nemoguće? Belgrade Banging dokazuje suprotno!

Iako ova kombinacija deluje nemoguće, Belgrade Banging nam je dokazao suprotno, a pogledajte kako je sve to izgledalo na snimku objavljenom na Banging TV kanalu.

Belgrade banging Freestyler 2 EDM i samba, deluje vam nemoguće? Belgrade Banging dokazuje suprotno!

Belgrade Banging – New dimension of clublife.

 

Više o Belgrade Banging-u možete pogledati na njihovom zvaničnom sajtu : www.belgradebanging.rs

Comments