5 činjenica koje treba da znaš o TISSUE MASKAMA – najnovijem hit proizvodu u BEAUTY svetu!

5 stvari koje treba da uradiš sa svojom BFF ovog leta!

Tvoj Instagram će obožavati ovaj restoran! (Plus: Otkrivamo ti jela sa menija koja moraš da probaš!)

Bobbi Brown u Srbiji: Pogledaj KO je sve bio na promociji čuvenog makeup brenda!

Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Air Max revolucija uz the Spot

Da li možemo spasiti planetu Zemlju?

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

U današnje vreme, kada je život već dovoljno stresan i naporan, dobro je znati kako da izbegnemo konflikte i budemo što fleksibilniji možemo! Neko je jednom rekao da mir nije odsustvo konflikta, već postojanje kreativnih alternativnih metoda kojima možete odgovoriti na konflikt.

Kada se svađate, to može dovesti do teških reči koje kasnije ne mogu biti povučene, svađe i razlaza. Ali ako budete pametni i spustite loptu, to je šansa da upoznate onog sa kim ste u sukobu.

Svaki konflikt je stres koji je štetan za vaše zdravlje, zato ga najbolje izbegavajte!

Ako je to ipak nemoguće, evo šta se da učiniti.

Ne ulazite u epicentar konflikta

Neki ljudi ne mogu da izdrže, a da se ne umešaju u neku raspravu. Ukoliko to činite, često možete izvući deblji kraj, a da uopšte niste ni bili u priči u prvom mahu.

Budite fini

Kada neko pokušava da vas izvede iz takta i gura vas do krajnjih granica izdržljivosti, ne dajte se! Namestite srećnu facu i smejte se. Budite fini i ljubazni umesto da se uplićete u svađu.

Budite čuvar mira

Imajte mir i ljubav u svom srcu i bićete nepobedivi. Najveća pobeda je bitka koju niste ni vodili! Ako niste prirodno nadareni, ne brinite, moguće je razviti ovu osobinu vremenom.

career management disagreeing boss Efektni saveti: Kako da izbegnete konflikte

Medijator

Ako je dvoje u svađi, nikako nemojte da budete posrednik, prevodilac, tumač ili slično. To nikada ne može da ispadne dobro, jer po običaju, nedužni stradaju.

Odšetajte

Ako je već gotovo i nalazite se usred neke svađe, a vidite da ne možete više da se suzdržite, okrenite se i idite! Samo nestanite. Tako ćete sa bezbedne razdaljine moći da razmislite o svemu pre sledećeg koraka.

Otarasite se negativnosti i drame

Izbegavajte negativne ljude, jer su oni ti koji će vam iscrpeti svu negativnu energiju, uništiti samopouzdanje i zbog kojih ćete se i vi osećati loše. Šta će vam to u životu?

Izbegavajte provokatore

Najbolji način da izbegnete konflikt jeste da ne dolazite u dodir sa svađalicama! Ne petljajte se bezveze sa nekim za koga znate da je provokator.

Lenka Gatić

Editors choice