Testirale smo nove K-Beauty maskice – i ovo su naši utisci!

Svima nam je potrebna najbolja prijateljica – evo i zašto!

Kako da pronađeš odgovarajuću nijansu pudera – po uzoru na poznate dame!

Opsednute smo novim DIY maskama za lice – a bićeš i ti!

5 stvari koje se dešavaju kada imaš najbolju prijateljicu

Ready Set Run: Kako da odabareš odgovarajuće patike za trčanje?

Kombinacija aloe vera + hijaluronska kiselina je sada u trendu – evo zašto bi trebalo da je uključiš u svoju skincare rutinu!

Društveno osnaživanje (je) u modi: Šta danas znači biti žena?

Legenda o nastanku Dark Brewed burgera

Spring upgrade: Evo kako da neguješ svoju kožu ovog proleća!

U današnje vreme, kada je život već dovoljno stresan i naporan, dobro je znati kako da izbegnemo konflikte i budemo što fleksibilniji možemo! Neko je jednom rekao da mir nije odsustvo konflikta, već postojanje kreativnih alternativnih metoda kojima možete odgovoriti na konflikt.

Kada se svađate, to može dovesti do teških reči koje kasnije ne mogu biti povučene, svađe i razlaza. Ali ako budete pametni i spustite loptu, to je šansa da upoznate onog sa kim ste u sukobu.

Svaki konflikt je stres koji je štetan za vaše zdravlje, zato ga najbolje izbegavajte!

Ako je to ipak nemoguće, evo šta se da učiniti.

Ne ulazite u epicentar konflikta

Neki ljudi ne mogu da izdrže, a da se ne umešaju u neku raspravu. Ukoliko to činite, često možete izvući deblji kraj, a da uopšte niste ni bili u priči u prvom mahu.

Budite fini

Kada neko pokušava da vas izvede iz takta i gura vas do krajnjih granica izdržljivosti, ne dajte se! Namestite srećnu facu i smejte se. Budite fini i ljubazni umesto da se uplićete u svađu.

Budite čuvar mira

Imajte mir i ljubav u svom srcu i bićete nepobedivi. Najveća pobeda je bitka koju niste ni vodili! Ako niste prirodno nadareni, ne brinite, moguće je razviti ovu osobinu vremenom.

career management disagreeing boss Efektni saveti: Kako da izbegnete konflikte

Medijator

Ako je dvoje u svađi, nikako nemojte da budete posrednik, prevodilac, tumač ili slično. To nikada ne može da ispadne dobro, jer po običaju, nedužni stradaju.

Odšetajte

Ako je već gotovo i nalazite se usred neke svađe, a vidite da ne možete više da se suzdržite, okrenite se i idite! Samo nestanite. Tako ćete sa bezbedne razdaljine moći da razmislite o svemu pre sledećeg koraka.

Otarasite se negativnosti i drame

Izbegavajte negativne ljude, jer su oni ti koji će vam iscrpeti svu negativnu energiju, uništiti samopouzdanje i zbog kojih ćete se i vi osećati loše. Šta će vam to u životu?

Izbegavajte provokatore

Najbolji način da izbegnete konflikt jeste da ne dolazite u dodir sa svađalicama! Ne petljajte se bezveze sa nekim za koga znate da je provokator.

Lenka Gatić

Editors choice