Kim Cattrall pridružila se Lilly Collins, Phillipine Leroy-Beaulieu, Camille Razat i Lucasu Bravo na svetskoj premijeri treće sezone Emily In Paris, čime je dokazala da je čvrst prijatelj serije – bez obzira da li se i sama želi pridružiti glumačkoj ekipi ili ne.

Otkako je rekla “hvala vam, ali neka hvala” novom reebotu serije Sex and the City, And Just Like That, fanovi su preusmerili poglede na Kim kao potencijalnog novog kolača Netflixovoj seriji, posebno jer se u njoj pojavljuje bivši kreator SATC-a Darren Star, kao i kostimografkinja Patricia Field. Ne znamo da li je Kimino pojavljivanje na premijeri nagoveštaj onoga što će uslediti ili je jednostavno bila u poseti, ali u svakom slučaju, ona sve i dalje drži za sebe.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Cattrall (@kimcattrall)

Pročitajte i ovo: Evo zašto je Sylvie najbolji lik u seriji “Emily in Paris”

Na premijeri se pojavila u kombinezonu sa velikim zlatnim dugmadima sa šeširom Philipa Treacyja, a na društvenim mrežama je podelila i svoja osećanja nakon događaja – gde se zahvalila kreatoru serije Darrenu Staru, kao i Netflixu na veoma zabavnoj premijeri Emily in Paris. Naravno, fanovi su u komentarima pisali o brojnim teorijama o tome da li ćemo videti Kim Cattrall u seriji, ili čak Samanthu Jones, koja će se pojaviti pored Emily u njenim avanturama.

Ipak…

Za kraj, imamo tužne vesti za sve koji su očekivali Cattrall x Emily in Paris kolaboraciju… Na ružičastom tepihu na premijeri, kreator emisije Darren je rekao da nećemo dobiti pojavljivanje Kim Cattrall u dugoočekivanoj seriji tokom 3. sezone. Na pitanje da li bi mogla da se pridruži glumačkoj ekipi, rekao je da misli da je to divna ideja, ali to trenutno neće moći da se desi, iako bi bilo veoma zabavno videti je na malom ekranu.

U svakom slučaju, Kim je uvek bila veoma iskrena o pažljivom biranju svojih uloga, a nedavno je na dodeli GLAMOUR nagrada za ženu godine govorila i o tome koliko je taj potez bio moćan za nju.

Pročitajte i ovo: Ovo je beauty rutina koje se pridržava Emily in Paris… pardon, glumica Lily Collins!

Naslovna fotografija: instagram.com/kimcattrall

Nenad Grubanoski

Comments