Netflix serija Emily in Paris se vraća ovog leta! Četvrta sezona nas očekuje u avgustu, a upravo su objavljeni prvi vizuali.

Prvi put premijerno prikazana 2020. godine, serija sa Lily Collins se usredsređuje na Amerikanku koja se zapošljava u pariskoj marketinškoj agenciji kako bi Francuzima pružila svoj uvid na američke interese i kulturu. Premijera četvrte sezone nam stiže u četvrtak, 15. avgusta, na Netflxu.

Emily in Paris četvrta sezona: Prvi vizuali

Netflix i glumica Lily Collins su na društvenim mrežama objavili prve fotografije iz nove sezone, koje otkrivaju Collins koja nosi više ključnih autfita – živopisnu bundu, kraljevskoplavo odelo, žuti tvid i crvene pruge.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lily Collins (@lilyjcollins)

Fotografije se uglavnom fokusiraju na Emily, ali i drugi likovi kao što su Luc, Julien i Alfie su takođe u velikoj meri predstavljeni.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Netflix US (@netflix)

Ove fotografije u maloj meri otkrivaju specifične zaplete nove sezone. Završetak treće je otvorio mnoga pitanja na koja očekujemo odgovor. Emily je u ljubavnom trouglu sa Gabrielom i Alfiem, dok prema obojici gaji osećanja. Nijedan od ovih muškaraca nije nužno dostupan, jer Gabriel čeka bebu sa bivšom verenicom, a Alfie ju je već jednom napustio.

Emilyn stil u prvoj sezoni bio je mladalački i svež. Svetle boje i različiti dezeni bili su veliki deo njenog odevanja, a kombinacija različitih stilova pokazala je njen ekstravagantni modni ukus. Beretke su bile obavezne. U drugoj i trećoj sezoni Emilyn stil je postao malo sofisticiraniji. Paleta boja postala je samo malo prigušenija, ali je i dalje zadržala osećaj za smelu odeću. Pored toga, videli smo je i u klasičnijim komadima.

Ostaje da vidimo kakva će nam sve izdanja doneti nova sezona!

Pročitajte i ovo: Ikone stila iz serija: Ženski likovi koji su postali ultimativni modni uzori

Naslovna fotografija: instagram.com/emilyinparis

Božica Luković

Comments