Sve materijalno ima svoj energetski obrazac – i obrnuto. To znači da možemo da utičemo na visinu i čistoću vibracije energije u sebi i u svom prostoru, kako bismo privukli, odnosno, materijalizovali dobre i pozitivne stvari. Evo kako da napravite energetsko čišćenje i stvorite uslove da u vaš život uđe ljubav i izobilje.

Čišćenje energije životnog prostora

U vašem životnom prostoru energija treba slobodno da protiče i da se obnavlja – užurbanim načinom života, mi uglavnom održavamo osnovni red i pritom gomilamo stvari koje guše protok energije, gurajući ih u ćoškove, odlažući u kutije i zatvarajući u ormare. Sam nered nije toliko negativan, kao energetski čvorovi i zastoji koji se stvaraju nagomilavanjem nepotrebnih stvari. Dakle, veliko energetsko čišćenje prostora je najpre praktično veliko čišćenje, koje uključuje bacanje svega što nema funkciju, što više ne koristite, što je pocepano, polomljeno, suvišno. Takve stvari se gomilaju velikom brzinom, pa je potrebno da barem na svakih par meseci bacate nepotrebne stvari.

enterijer 1 Energetsko čiščenje: Kako da privučeš ljubav i izobilje

Energetsko čišćenje na polju novca

Nikome danas novac ne pretiče i ne preliva, ali ako ste stalno u dugovima i sastavljate kraj s krajem, potrebno je da pročistite energiju koja se odnosi na materijalizaciju novca i izobilja. Pre svega, nosite novac u novčaniku, podeljen po pregradama za sitnije i krupnije novčanice i platne kartice. Nemojte držati u novčaniku račune, vizit-karte, priznanice i razne ceduljice koje su u nekom trenutku bile važne – odredite za čuvanje takve “dokumentacije” nešto drugo, malu fasciklu ili kutiju, iz koje ćete takođe redovno bacati ono što više ne morate da čuvate. Takođe, disciplinujte se po pitanju trošenja – nemojte kupovati impulsivno, već prema planu i spisku.

Comments