Hot topics

3 razloga zašto je novi Huawei P40 Pro+ pravi izbor za tvoj novi mobilni telefon

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

Iz našeg nesesera: Sve što treba da znaš o FOREO LUNA fofo – prvom pametnom beauty uređaju!

3 ideje kako da provedeš odmor u gradu – i ipak dobiješ leto za pamćenje!

Koje dodatke ishrani treba da konzumiraš za očuvanje opšteg zdravlja

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Ljubavni horoskop za jul 2020.

Najvažnije stvari na životnom spisku posle 30-e

Jutarnji rituali uz koje će ti svaki dan biti dobar dan!

Top 5 boja koje ćemo ovog leta želeti u svojim garderoberima

1/2

Da, to je ona priča o zračenju i privlačenju – ono o čemu razmišljaš, dobija snagu, raste i postaje stvarno. Ovo je osnovni zakon misli.

Ako prihvatamo da sve ima energiju, da je sve energija, onda je lako shvatiti energiju misli. Kada ste usredsređeni na neki problem, intenzivno razmišljate – a to obično radimo kad brinemo i kad smo u strahu – energija misli jača i okuplja se oko onoga na šta mislite. Tako raste i snaga problema na koji ste usmerilli energiju misli.

View this post on Instagram

1, 2, 3, 4 or 5?

A post shared by purple aesthetic 💜 (@anxieth) on

Vizuelizacija je jedan od osnovnih instrumenata zakona mentalnog privlačenja – kada želimo da nešto ostvarimo, da nešto privučemo u svoj život, treba to da zamišljamo snažno i živo, sa puno detalja. Misli su povezane sa osećanjima i snažna vizuelizacija izaziva osećanja, pa tako, ako želite uspeh i obilje, treba da zamišljate sebe usred obilja i uspeha, da osetite ispunjenost, trijumf, zadovoljstvo. Tako oblikujete energetsku matricu uspeha i obilja, podešavate svoju privlačnu energiju na frekvenciju onoga što želite u svom životu.

Međutim, mi snagu misli uglavnom spoznajemo na destrukitvan način. Brinemo i strahujemo i živo zamišljamo negativan scenario, kreirajući na taj način energetski obrazac onoga što ne želimo i čega se bojimo – i upravo to i privlačimo u svoj život. Ono o čemu intenzivno razmišljamo, osnažuje se, raste i dobija težinu stvarnosti – materijalizuje se na razne načine. Pa ako smo zaokupljeni brigom, zbunjenošću, strahovanjima, ubeđenjima da prolazimo loše, da su okolnosti protiv nas, da smo nezaslužni, taj energetski obrazac preovlađuje u našoj stvarnosti. Gde god pogledamo i za čim god posegnemo, nailazimo na prepreke, odnosno, dobijamo potvrdu svojih misli i ubeđenja.

Vrlo je lako dobiti negativnu potvrdu – samo dozvolite da vas preplave negativne misli. To nam tako dobro ide, prirodno.

Editors choice