Hipnoza se vekovima koristi za izazivanje snova, podsećanje na prošle živote i promenu navika, pa ima smisla da se može koristiti i za izazivanje zadovoljstva. Erotska hipnoza, koja se naziva i hipno-seksom, uključuje i više od izazivanja orgazma.

Šta je erotska hipnoza?

Erotska hipnoza je upotreba hipnoze u svrhe izazivanja određenog seksualnog cilja u određenom obliku, bilo da se radi o orgazmu bez dodira ili opuštajućem stanju uma. To funkcioniše tako što jedna osoba vodi drugu u stanje nalik transu koristeći samo svoj glas, a zatim predlaže određene stavove, ponašanja ili akcije.

Ova vrsta hipnoze na određen način poboljšava stvari u kojima osoba već uživa. Može da izvuče ono što bi inače ostalo skriveno, omogući hipnotisanom da bude osetljiviji i smanji inhibiciju ako je to ono što želi. Kroz erotsku hipnozu se igrate sa svojom seksualnošću na indirektan način.

Najčešći razlozi za praktikovanje erotske hipnoze su: povećavanje svesti uma, dodira i osećaja, kontrolisanje zadovoljstva tokom ili nakon transa, izazivanje orgazma bez dodira, dodatno razvijanje igrica i fantazija.

Erotska hipnoza i hipnotički orgazam

Definitivno je moguće doživeti orgazam tokom erotske hipnoze, koja se ponekad naziva i hipnotički orgazam. Uz to, dolazak na prvu sesiju sa ciljem da doživite veoma jak i intenzivan orgazam je kao kad imate seksualni odnos sa osobom koju ste tek upoznali i očekujete da će sve biti savršeno. Tokom prvog puta, to je teško postići.

Međutim, doživeti hipnotički orgazam je vrlo prosvetljujuće iskustvo. Orgazam je skroz povezan sa stanjem uma. Osobe koje su doživele hipnotički orgazam uglavnom shvate da je njihov polni organ, zapravo, njihov mozak. Telo je ljudski magnetofon koji pamti sve što ste ikad osetili. Erotska hipnoza vam omogućava da zamenite svoja fizička očekivanja za mentalne senzacije.

Erotsko znači seksualno uzbuđenje, ali ne i da se radi o orgazmu. Erotska sesija se uglavnom radi bez očekivanja i cilja da se orgazam doživi. Ponekad se radi o tome da želite sebe da osnažite, da se osećate dobro u svom telu ili da pokažete sebi da je vaš um moćan.

erotska hipnoza 1 Šta je erotska hipnoza?

Erotska hipnoza – kako je isprobati?

Pronađite hipnotizera kom verujete

Najbolje je da vas kroz erotsku hipnozu vodi stručnjak pre nego što se sami u nju upustite. Obavite potrebno istraživanje kako biste zaključili šta želite da postignete ovom sesijom. Pronađite hipnotičare terapeute koji su akreditovani, imaju određeno iskustvo, preporuke i veb-sajt. Tanka je linija između hipnoze i ispiranja mozga. Ako vam terapeut ne odgovara, nemojte da mu dozvolite da vas hipnotiše.

Nažalost, nemaju svi terapeuti ispravne namere i zato je važno da se dobro pripremite i istražite što je više moguće. Čuvajte se hipnotičara terapeuta koji na bilo koji način žele da vas zadrže rečenicama da bi samo njima trebalo da budete verni. Takođe, zapamtite da, ukoliko se njegova načela kose sa vašim, znači da on nije terapeut za vas.

Pročitajte i: Seks na stolici – vruće poze koje treba da isprobate prvom prilikom

Odlučite kako će teći sesija

Kad pronađete hipnotizera, odlučite da li želite da obavite sesiju uživo ili onlajn. Međutim, ukoliko želite treću opciju, možete slušati i unapred snimljene audio-zapise. Hipnoza je u velikoj meri vezana za odnos između hipnotičara terapeuta i klijenta. Možete da postignete dublju vezu kroz personalizaciju, čak i ako se ne radi o sesiji uživo.

Budite opušteni i snizite očekivanja

Često se erotska hipnoza meša sa scenskom hipnozom jer tada primalac napušta prostoriju bez sećanja šta se dešavalo. Trans se dešava na svim nivoima – možete doživeti duboki trans, ali i ne morate. Važno je da imate realnu sliku o tome kako izgleda uspešna sesija i da nemate previsoka očekivanja. Idite na sesiju otvorenog uma. Ukoliko joj se svesno opirete, znajte da neće uspeti.

Nemojte se plašiti

Postoji toliko razloga koji vas mogu sprečiti da uđete u duboko stanje opuštenosti. To je kao kad se pitate kako određeni ljudi odmah mogu da zaspe, dok je drugima potrebno više vremena. Neuspešna sesija može da bude zbog nemogućnosti da se opustite, ali i ukoliko niste bili iskreni sa svojim hipnotičarom. Erotska hipnoza je moćna, ali vam ne garantuje uspešnu sesiju.

U redu je da budete skeptični

Ukoliko možete da uradite probnu sesiju, učinite to. Ne mora to u startu da bude erotska hipnoza, već možete da probate bilo šta. Na primer, ukoliko ne smete da jedete hleb, a volite, neka terapeut tu ljubav prema hlebu pretvori u hranu koje ćete se gaditi. Znaćete da li je uspelo ukoliko više ne budete mogli da jedete hleb.

Pročitajte još i: Romantične seks poze koje će povećati vašu prisnost sa partnerom

Naslovna fotografija: pexels.com

Marija Gavrilović

Comments