Nema osobe koja bar jednom nije sanjala seks sa svojim dečkom, strancem, šefom pa čak i sa osobom istog pola. Snovi su često uobičajeni, neinteresantni ali kada se ti se dogodi da imaš erotske snove često te ujutru bude blam i sramota. Ipak, te vrste snova imaju duboko psihološko značenje. Istina je da većina žena ima potpuno neprikladne seksi snove, ali ne brini, oni ne ukazuju na to da podsvesno želiš seks sa osobom koju si sanjala. U većini njih istina je nešto potpuno suprotno.

Seks sa prijateljem

Imaš ili si nekada sanjala seks sa osobom sa kojom se družiš? To znači da te podsvesno ta osoba privlači bez obzira da li je reč o osobi muškog ili ženskog pola. Isto tako taj san može da znači da osećaš divljenje prema prijatelju ali i neku vrstu ljubomore i zavisti.

Seks sa kolegom sa posla

San u kome imaš odnose sa kolegom na poslu ili nakon završetka radnog vremena zapravo ti ukazuje da prema toj osobi osećaš jaku energiju, bilo pozitivnu bilo negativnu. Isto tako taj san ti poručuje da se toj osobi diviš, izuzetno je poštuješ i da možda želiš čak da joj “ukradeš” poziciju.

Comments