Evo kako da uživaš u BeanZ Cafe ukusima sa odabranih svetskih farmi isporučenim na tvoju adresu svakog meseca!

Znaš li odakle dolazi kafa koju piješ? Kakav ukus preferiraš? Koja ti najviše prija? Sa kim piješ prvu jutarnju? Da li te kafa inspiriše? Divno je kada imaš odgovore na sva ova pitanja i kada ljubav prema kafi prevazilazi standardne okvire, kada ispijanje kafe nije rutina, već doživljaj, koji je svakog dana poseban i samo tvoj.

BeanZ Cafe je upravo to posebno ultimativno iskustvo i predstavlja raskoš ukusa u različitim formama. Da li ste znali da je BeanZ Cafe prirodno gajena, neprocesuirana i da raste na malim plantažama veoma posebnih ljudi širom sveta?

Otkrivamo ti poreklo
naših omiljenih

KAFA NA KUĆNU ADRESU
PRAVO SA SVETSKIH FARMI

Da li znaš da kafa koju odabereš može da stigne na tvoju kućnu adresu
pravo sa odabranih farmi, i to svakog meseca?

POSETI beanzcafe.co.rs

ZA KAFU

Izaberi ukuse koji ti odgovaraju ili naruči od svakog ukusa po jedan i isprobaj. Kada nakon toga odlučiš koji ukus te je osvojio, napravi svoju kombinaciju i izaberi da ti na kućnu adresu svakog meseca stiže dovoljna količina kafe tvog omiljenog farmera.

PRETPLATI SE

za kafu
uz aparat

Dobro je znati da uz mesečnu pretplatu na kafu možeš da uzmeš i aparat za kafu. U zavisnosti od toga koji aparat odabereš, zavisiće i cena pretplate. Ukoliko želiš da aparat za kafu postane tvoj, to se može desiti nakon 24 meseca redovne pretplate. Nakon isteka tog roka, aparat je samo vaš, a vi možete da nastavite sa mesečnim naručivanjem kafe. Ukoliko želiš da vratiš aparat to možeš da uradiš bez bilo kakvih penala, ukoliko je aparat u ispravnom stanju, nakon 90 dana redovne mesečne pretplate.