Ethan Slater, novi navodni dečko Ariane Grande, podneo je zahtev za razvod braka od svoje supruge Lilly Jay, a bliski izvori su otkrili za medije da je Ariana bila čest gost u njihovom domu, zbog čega je navodna veza između pevačice i zvezde brodvejskog mjuzikla SpongeBob SquarePants naročito šokirala suprugu Lilly. Ona je istakla da je njena porodica u ovoj situaciji samo kolateralna šteta, a za Arianu je rekla da “nije girl’s girl” (nema najbolje odnose sa drugim ženama i ne neguje kulturu sestrinstva i međusobnu žensku podršku).

Ariana i Ethan su navodno u vezi, a njihov romantičan odnos započeo je na snimanju filma Wicked. Javnost i mediji postavljaju brojna pitanja, koja se uglavnom tiču timelinea njihovog odnosa, imajući u vidu to da su oboje bili u braku.

Pojedini izvori su potvrdili da su i Ariana i Ethan bili rastavljeni od svojih partnera kada su ušli u vezu, ali ukoliko vam je potreban tačan vremeplov kako se iz dana u dan razvijala njihova romantična veza i koliko se podudarala sa njihovim rastavljanjem od prvobitnih partnera, ovo je redosled događaja: 

Novembar 2022. godine

Ethan, pozorišni, TV i filmski glumac i pevač, na svom Instagram profilu piše simpatičnu objavu svojoj supruzi Lilly povodom godišnjice braka: „Moj najbolji prijatelj, 4 godine u braku, 10 godina zajedno, a ovo nam je najbolja i najbizarnija godina do sada”.

Imajte na umu da je njegov Instagram nalog trenutno privatan, pa ne očekujte da ćete naći originalne objave.

7. decembar 2022. godine

Snimanje filma Wicked je započeto u Londonu i Ariana je zbog svoje uloge napustila Los Anđeles  – sklapajući brak na daljinu sa Daltonom Gomezom.

Januar 2023. godine

Dalton i Ariana su se rastavili prema navodima TMZ-a, ali to niko nije saznao više meseci kasnije.

14. maj 2023. godine

Ethan je proslavio prvi Dan majki svoje supruge Lilly Jay na Instagramu, pišući: „Srećan ti prvi Dan majki, najbrižnijoj i najdivnijoj majki i osobi na svetu, od mene i ovog malog momka”.

16. jul 2023. godine

Dva meseca kasnije, Ariana se pojavila na Vimbldonu i fanovi su brzo primetili da ne nosi burmu. Istog dana, TMZ je otkrio da su izvori sa direktnim saznanjem preneli da su Ariana i Dalton u poslednje vreme imali probleme u braku, uključujući i težak period od pre nekoliko meseci, kao i to da njihov trenutan partnerski status nije poznat.

17. jul 2023. godine

TMZ je saznao da su Ariana i Dalton podneli zahtev za razvod braka, kao i to da nisu zajedno od januara i da su pokušali da se pomire pre nekoliko meseci, ali bezuspešno. Napomenuli su i to da su problemi para počeli još pre Arianinog preseljenja u London.

Prema izvorima za Entertainment Tonight, Ariana i Dalton su pokušavali da funkcionišu kao par, ali nisu bili kompatibilni. Dalton je bio veoma privatan kada je u pitanju njegov odnos sa suprugom i nije pričao o njihovom razlazu sa kolegama na poslu. Isti izvor naveo je da su Arianini i Daltonovi prijatelji od početka bili zabrinuti zbog njihove burne romanse i smatrali su da će njihova veza na kraju biti kratkog veka. Njihov odnos je u različitim trenucima bio težak i imali su problema da odvoje vreme jedno za drugo zbog različitih rasporeda.

„Ariana i Dalton su već neko vreme imali problema i pokušavali su da ih reše, ali nisu mogli. Ariana je snimala Wicked u inostranstvu i mnogo radila. Par je na kraju odlučio da okonča stvari”, preneli su izvori za američke medije.

19. jul 2023. godine

Izvor je za Us Weekly preneo da se Dalton nada da će stvari profunkcionisati sa Arianom i da – uprkos teškim vremenima kroz koja su prošli, nije spreman da odustane od njihovog braka.

20. jul 2023. godine

TMZ je prvi koji je objavio vesti da se Ethan i Ariana zabavljaju, uz napomenu da je Ethan u braku sa Lilly Jay od 2018. godine i da imaju sina. U međuvremenu, drugi izvor je potvrdio da su se Ariana i Dalton razdvojili u januaru.

Jedan od insajdera je za Us Weekly uložio veliki napor kako bi javnost ubedio u to da su Ethan i Ariana počeli da se zabavljaju tek “nakon što su se rastali od svojih poštovanih partnera”. Kako je naveo, Ariana i Dalton su se rastali u januaru, a Ethan je razdvojen od supruge. Počeli su da se viđaju tek nedavno, ali se veoma zabavljaju i uživaju u zajedničkom društvu.

21. jul 2023. godine

Ethan je svoj javni profil na Instagramu promenio u privatni nalog, zbog fanova koji su pokušavali da otkriju timeline njegovih odnosa sa suprugom Lilly i Arianom, “kopajući” po prethodno pomenutima objavama o njegovoj ženi.

27. jul 2023. godine

Ethan je podneo zahtev za razvod od svoje supruge Lilly. Izvori su preneli da je Ariana bila čest gost u njihovom domu, kao i da je novonastala situacija veliki šok za Ethanovu suprugu Lilly.

28. jul 2023. godine

Lilly predstavlja Arianu kao problem, nazivajući svoju porodicu kolateralnom štetu u ovoj situaciji i naglašavajući da pevačica nije girl’s girl (ne podržava druge žene).

Pročitajte i ovo: Zašto je ljubavni život Taylor Swift interesantniji od njenih uspeha?

Naslovna fotografija: pinterest.com

Comments