Euphoria je hit serija koju nećemo skorije ponovo gledati, jer je treća sezona iznova odložena zbog produkcijskih problema.

Dugo očekivana treća sezona hvaljene i često kontroverzne tinejdžerske HBO drame suočila se sa brojnim preprekama na putu ka malim ekranima. Prvo je dugotrajan predprodukcijski proces zaustavljen zbog štrajkova glumaca i pisaca 2023. godine. A drugo, nedavno je član glumačke ekipe, Colman Domingo, otkrio je da su tekuća kašnjenja delimično bila i zbog toga što je kreator Sam Levinson opsežno prepravljao scenarije za sezonu 3, koji se bave glavnim “egzistencijalnim” pitanjima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Pubity (@pubity)

Euphoria treća sezona: Zašto je ponovo odložena?

Sada, Deadline izveštava da je snimanje treće sezone serije Euphoria ponovo odloženo. Pošto Levinson nastavlja da piše scenarije za novu sezonu, planovi snimanja su privremeno stavljeni na hold, a glumačkoj ekipi je u međuvremenu dozvoljeno da preuzme druge projekte.

Prema izveštaju, nema tačnog datuma kada će produkcija početi, iako HBO još uvek očekuje datum emitovanja treće sezone 2025. Mreža je takođe podelila sledeću izjavu: “HBO i Sam Levinson ostaju posvećeni stvaranju izuzetne treće sezone. U međuvremenu, dozvoljavamo našoj traženoj ekipi glumaca da traži druge projekte”.

Serija je pretrpela velike gubitke prošle godine zbog tragične smrti glumca Angusa Clouda, koji je igrao dilera droge Feza, i producenta Kevina Turena. Cloudova smrt je bila posebno pogubna za seriju jer se očekivalo da će igrati vodeću ulogu Feza u trećoj sezoni, što je verovatno zahtevalo opsežno prepravljanje scenarija.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Angus Cloud (@anguscloud)

Otkako je druga sezona emitovana pre više od dve godine, glumačka ekipa Euphorie je postala sve traženija. Pošto su ovi glumci toliko traženi, HBO im je dozvolio da se bave drugim projektima tokom odlaganja produkcije, a da i dalje zadrže svoju primarnu posvećenost seriji.

Pročitajte i ovo: Hit filmovi koji stižu do kraja 2024. godine – zbog njih ćete trčati do bioskopa po kartu više

Naslovna fotografija: instagram.com/euphoria

Božica Luković

Comments