Navikli smo da kad pomislimo na nail art – pomislimo na dugačke, potpuno išarane nokte. Nešto poput noktiju kakve ima pevačica Rosalía ili Maddie iz serije Euphoria. Dugački nokti nisu za svakoga. Lično prolazim kroz faze, ali najčešće volim kraće nokte koji su uredni i minimalistički ukrašeni. Leto uvek povezujem sa dužim, bež ili krem noktima, dok ostatak godine volim da mi nokti budu kraći kako bih lakše funksionisala.

Ako ste poput mene i volite da vam nokti budu suptilno sređeni, verujem da će vas inspirisati manikiri koje smo izdvojili. Pojedini su toliko jednostavni da ih možete sami odraditi kod kuće, dok ćete za druge poželeti da vam ipak iscrta neko u salonu.

Frenč manikir na nešto drugačiji način

Običan frenč je klasik koji nikada neće izaći iz mode. U pitanju je manikir koji se iz perioda dvehiljaditih nekoliko puta vraćao na scenu, a trenutno je popularan i frenč u boji. Svi smo navikli na tu jednostavnu liniju na samoj ivici noktiju. Ovakav manikir najviše odgovara kockastijem obliku nokatne ploče, jer linija u uglu nokta tad izgleda baš zabavno. Minimalistički kubizam na vašim noktima!

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели GEORGIA RAE (@raelondonnails)

Frenč u boji je definitivno bio naširoko zastupljen prethodne godine. Mahom viđamo crveni ili crni frenč, ali ko kaže da se morate odlučiti za jednu boju? Ako obojite svaki nokat u drugu boju bićete pravi vesnik proleća i sunčanih dana, a vaši nokti će vas oraspoložiti kad god primetite njihovu šarenolikost.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Betina R. Goldstein (@betina_goldstein)

Obrnuti frenč je jednako zabavan kao i onaj na koji smo već navikli. Bilo da je u boji, mat ili šljokišast – obrnuti frenč je idealan ako želite da svoj minimalistički stil podignete na viši nivo.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Harriet Westmoreland (@harrietwestmoreland)

Linije i podele

Ako želite da vaša nokatna ploča bude clear, to ne znači da nokti ne mogu biti zabavni! Šahovska tabla je jedan od najzastupljenijih stilova trenutno, dok se artisti igraju različitim kolorističkim kombinacijama tako da nokti izgledaju što šarenije. Možete ukombinovati frenč u boji i na jednom noktu iscrtati šahovsku tablu, ili možete ostaviti ostale nokte potpuno clear. Obe opcije će izgledati super!

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Melanie (@overglowedit)

Comments