Bliži nam se Dan zaljubljenih. Pretpostavljamo da ste, čim ste počele da čitate ovaj tekst, zaljubljene pa imate razloga da se radujete 14. februaru! Takođe pretpostavljamo da ste svom dragom već smislile originalan i zanimljiv poklon, pa je zato red da se sada posvetite i svom izgledu. Ne ide da poklon bude lepši od onoga ko ga daruje, zar ne?

Iako možda još uvek ne znate gde će vas veče odvesti, mi vam predlažemo nekoliko kombinacija sa kojima sigurno nećete pogrešiti gde god da odete. Sve su lepe, romantične, ali i seksi, samim tim kao stvorene za ovu priliku!

Kada kažemo ljubav, zaljubljivanje i slično, a pritom govorimo o odeći, logična kombinacija su pastelne boje, nežni materijali, čipka i drugi romantični detalji. Ova kombinacija je upravo takva i u njoj ćete izgledati prelepo. Haljina je ležerna, sasvim u znaku ljubavi i verujemo da će vam odlično stajati. Uz nju obavezno pustite kosu da slobodno pada, diskretno se našminkajte, a kada je reč o aksesoaru, takođe odaberite nežan, diskretan nakit u zlatnim ili bronzanim nijansama. Obuća i torbica mogu biti u bilo kojoj boji, samo vodite računa da odgovara celokupnom stilu.

dan zaljubljenih 4 Evo šta da obučete za Dan zaljubljenih

Ako crvena nije boja ljubavi, onda ne znamo koja jeste! Ako želite da pokažete da ste strastvene, obavezno isprobajte ovu savršenu kombinaciju duboke, duge suknje i topa zanimljivog kroja. Reč je o jako efektnom stajlingu koji je izazovan i seksi i vašem dragom će se sigurno dopasti. Cipele uklopite uz boju suknje i topa, dok nakit čak i ne morate da stavljate kako bi akcenat bio baš na odeći. Naš predlog je da vaša kosa bude blago uvijena, messy, kako biste pokazale svoju “divlju” stranu.

dan zaljubljenih 6 Evo šta da obučete za Dan zaljubljenih

Ako želite da se obučete moderno i šik, ali ne toliko “tematski”, ova kombinacija će vam se sigurno dopasi. Elegantna crno bela košulja izgledaće odlično uz efektnu lepršavu suknju boje zlata i jednostavne crne cipele. Celu kombinaciju “začinite” jarkim crvenim karminom i spremne ste za provod!

dan zaljubljenih 7 Evo šta da obučete za Dan zaljubljenih
Comments