Priznajte, nekada ste sigurno sanjali erotski san. Svi mi uglavnom jesmo. Bilo da ste singl, u novoj vezi, dugoj vezi ili braku – snovi u kojima imate seks se dešavaju, uzbudljivi su, hot, mistični i neobični… a ono što dođe nakon uzbuđenja je pitanje “a šta je ovo sad pa značilo”? Ukoliko ste u dilemi šta tačno znače vaši snovi u kojima ste imali različite tipove seksa i pomalo ste zabrinuti da su možda znak da nešto nije u redu u vašem seksualnom životu u stvarnosti, ovo je pravi tekst za vas. U nastavku vam otkrivamo značenje nekih od najčešćih snova o seksu, koje ima mnogo veći broj ljudi nego što ste možda pomislili!

Sanjate seks u novim, neobičnim pozama

Ukoliko sanjate seks u novim pozama, veoma je moguće da se osećate “zatočeno” u svojoj seksualnoj rutini, ili da niste do sada u životu imali mnogo prilika da se zaista oslobodite i upustite u istraživanje svoje seksualnosti. Verovatno ste odrasli u konzervativnoj porodici i kasnije bili u malo odnosa, u kojima je seks bio monoton – i sada vam nedostaje da eksperimentišete i razumete šta je ono u čemu zaista uživate kada je seks u pitanju. Oslobodite se i u stvarnom životu, nećete zažaliti!

Sanjate da varate partnera ili da on vara vas

Za početak, ne brinite. To što ste sanjali prevaru, ne znači da vas partner stvarno vara ili da biste ga vi prevarili. Prevara u snu zapravo može značiti da se plašite izdaje i ostavljanja, ili da ste doživeli neki drugi tip “izdaje” u životu, porodici ili u poslu, koji još uvek niste preboleli. Ukoliko sanjate da ste vi prevarili partnera, a ne on vas, zapitajte se da li ste zadovoljni odnosom u kojem ste i da li tražite izgovor da ga prekinete, pošto nemate hrabrosti to da učinite. Takođe, možda vam nedostaje uzbuđenja i želite da izađete iz imidža “dobrice” – ali to možete učiniti i uz podršku partnera.

Sanjate da imate seks sa šefom ili nekime sa posla

Ako sanjate da imate seks sa šefom ili nekime sa posla, veoma je moguće da zapravo želite da u stvarnom životu posedujete njihove kvalitete, osobine ili poziciju. Odnosno, želite da vi budete ti sa više autoriteta, da vladate situacijom i donosite važne odluke. Takođe, može značiti da u stvarnosti imate potrebu da ostvarite bolji odnos sa šefom ili kolegom kog ste sanjali i da želite da vam oni ukažu više poštovanja.

Comments