Imali ste dovoljno vremena da u toku praznika odgledate drugu sezonu serije Emily in Paris, pa je sada pravo vreme da je kratko izanaliziramo. I druga sezona je puna ljubavnih trouglova i očekivanih obrata. Ono u čemu se mnogi fanovi slažu jeste da je Sylviedirektorka marketinške firme Savoir, glavni negativni lik u seriji. No, lik Sylvie treba sagledati iz drugačije perspektive, jer ona je jedini potpuni lik, nije jednodimenzionalna kao ostali.

Vlada mišljenje da je Sylvie najmanje omiljena u seriji zato što je zlobna prema Emilykonstantno je “spušta” i deluje kao mrgud. No, da li ste primetili da Sylvie konstantno rešava probleme koje je uzrokovala Emily? 

Da li se sećate kada je u prvoj sezoni Emily trebalo da čuva veliku filmsku zvezdu koja je nosila skupu ogrlicu, pa joj je glumica nestala iz vida i oko toga je nastala čitava drama? Ko joj je pomogao da sve sredi? Sylvie.

Ako niste gledali drugu sezonu – spolier alert! Šta se desilo kada se Emily obrukala pred vlasnikom kluba na plaži u Sen Tropeu? Opet je Sylvie tu da popravlja situaciju. Zapravo, kroz čitavu seriju, Sylvie čisti za Emily.

A ima toliko toga da se čisti, jer Emily stalno pravi greške i Sylvie se nimalo ne plaši da joj ukaže na sve šta nije uradila kako treba.

Takođe, Sylvie je misteriozna i slojevita ličnost. Doživeli smo svojevrsno iznenađenje kada smo otkrili da je vlasnik kompanije Laurent G, u stvari, njen muž. Samo ona može da bude udata godinama i da o tome niko ništa ne zna.

Comments