U redu, rizikovaću da me gledate zgranuto, šokirano i da ne verujete šta ste upravo pročitali, ali ja volim jesen! Volim septembar, volim period kada dani polako postaju kraći, sunce počinje da greje onako blago, kao da miluje, prosto, volim onu atmosferu koju smo toliko puta opisivali u svojim sastavima u školi, trudeći se da ovoga puta smislimo nešto drugačije, bolje i slikovitije. Ne znam da li je do mog rođendana, ali meni septembar nekako dođe kao januar – idealna prilika za sve novo, naročito ako sam sa pravim početkom godine već doživela fail u pogledu ostvarivanja novogodišnjih odluka. I još nešto – postoji li bolje doba godine za ušuškavanje i stvaranje cozy atmosfere koju toliko volimo od sezone jesen/zima? Molim lepo!

Uglavnom, ukoliko se i sama raduješ ovoj jeseni i imaš velike planove za nju, u nastavku otkrij nekoliko besplatnih aplikacija koje će ti pomoći da sezonu ušuškavanja provedeš na najbolji način, baveći se onim što želiš i što ti je nakon leta punog avantura i akcija bilo i te kako potrebno.

Fall is calling  5 besplatnih aplikacija koje će te pripremiti za sezonu  ušuškavanja  1 Fall is calling: 5 besplatnih aplikacija koje će te pripremiti za sezonu ušuškavanja

Ukoliko želiš da isprobaš neki novi recept – BigOven

Ne znam da li je i ovo prihvatljivo reći, ali realno, kako počne jesen i kako krenemo da praktikujemo layering u oblačenju, nikoga više nije briga da pazi šta jede! Na neki način doživljavamo prosvetljenje i shvatamo da najzad možemo da se prepustimo svim ukusnim poslasticama, a sama spoznaja nas nagoni da krenemo u potragu za novim receptima koje ćemo isprobavati tokom dugih večeri. Ova aplikacija će ti pomoći da otkriješ nova jela i usavršiš već poznate recepte “jesenje” kuhinje. Aplikacija nudi na hiljade recepata, ali i preporuke najboljih sezonskih jela, a ono što je posebno ističe u moru sličnih aplikacija jeste lista namirnica, kao i opcija planiranja menija. 

Ukoliko želiš da naučiš nešto novo – Quizlet 

Septembar je onaj čuveni “back to school” period, ali bez obzira na to da li već uveliko radiš i više nemaš tih školskih obaveza, neka te ova sezona inspiriše da zapravo počneš da učiš nešto novo. Ova aplikacija je namenjena i starijim i mlađim studentima (i onima koji se tako osećaju!), a kroz brojne kartice, igre i vodiče, učenje je skroz pojednostavljeno. Aplikacija nudi mnogo unapred kreiranih “predmeta”, ali uvek možeš i sama napraviti svoj!

Comments