U Francuskoj se rađala, rasla i razvijala moda koja je pomerala granice. Verujemo Francuskinjama u svakom smislu. One ne greše. Tako je i ovog puta.

Francuskinje uvek biraju one komade koje se neće zadržati samo par meseci u njihovom garderoberu, one ne biraju trenutno najaktuelnije trendove, koji za čas izblede. Francuskinje biraju i investiraju u ono što je vanvremensko i dugovečno. 

Skinny jeans izgleda opet opsedaju naše garderobere. Francuskinje žele da se u njima osećaju rasterećeno, ne biraju komade koje mogu na bilo koji način da ih opterete. Skinny jeans, koje su malo iznad kukova i koje nisu potpuno uske pri kraju, odnosno ne prate do kraja liniju naše noge, su savršenstvo, koje trenutno viđamo, pa nećemo reći na ulicama Pariza i ostalih gradova, ali na Instagramu svakako. 

Verujemo da ćemo novi trend u svetu farmerki, viđati na svim ulicama Francuske onog trenutka kada situacija bude krenula da se sređuje.

Zašto ove farmerke? Pa jednostvno zato što Francuskinje vole jednostavnost i znaju da je ovo nešto što možemo da kombinujemo u svakoj mogućoj prilici i situaciji. Uravnoteženost i balans su postignuti,  pritom ističu sve ono što treba da istaknu, a sa druge strane akcenat je na udobnosti. 

Francuskinje ih vole pre svega i zato što ove farmerke odgovaraju svakoj sezoni. Da, bliži nam se leto i sve lepši i sunčaniji dani. Ovaj model prilagođen je i tim prilikama. Veoma ga je lako uklopiti i to je sve ono što nam treba.

Jednostavnost na Francuskinjama izgleda preskupo i luskuzno. One jednostavno znaju. Toliko toga možemo da naučimo od njih. Neopterećen stil, sklad boja i elemeneta, izbegavanje previše detalja, uslaglašenost boja i elemenata, jednostavnost dizajna. Akcenat je na harizmi koju jedna osoba ima, Francuskinje znaju kako da garderobom istaknu najefektniju crtu svoje ličnosti. To rade upravo zbog toga što ne preteruju. Dve boje su nekada sasvim dovoljne da se izdignete iznad običnog, čak iako vam deluje da je običnost ono čemu težite.

Comments