Dvadesettrogodišnja trendseterka iz Španije, Aleksandra Pereira (Alexandra Pereira), pokrenula je blog “Lovely Pepa” još 2009. godine. Sa preko 17.000 obožavalaca na Facebook-u i blizu 8.000 onih koju su njen blog svrstali na listu omiljenih, slobodno možemo reći da je ova devojka sjajnog stila jedna od najpopularnijih španskih blogerki. Kožne pantalone, šortsevi i jakne su odevni predmeti koje najčešće kombinuje. Ono što njen stil posebno izdvaja jesu uvek pažljivo odabrani modni detalji, kojima “začini” svakodnevni izgled.

162 Fashion Blogs: Modni detalji

Alexandra Pereira & fashionsalade.com/lovelypepa

245 Fashion Blogs: Modni detalji

Torbe od šljokica i nitni, rukavice i nakit Aleskandrina su inspiracija

345 Fashion Blogs: Modni detalji

Klasična crna kombinacija osvežena efektnim aksesoarima

Sandra Hagelstam (Sandra Hagelstam), autorka bloga “5 Inch And Up” ima samo 22 godine. Rođena je u Finskoj, a studira modni dizajn na Londonskom univerzitetu mode. Za skoro dve godine postojanja bloga, može da se pohvali sa preko 10.000 čitalaca koji je redovno prate. S obzirom da je strastveni ljubitelj kačketa, oni su veoma često jedan od aksesoara, kako casual tako i elegantnih kombinacija. Impresioniraće vas smelim stilom, sjajnim fotografijama i izveštajima o aktuelnim kolekcijama omiljenih dizajnera. Ukoliko vam se svidi neki komad garderobe iz njegog ormara, kada se nađe na rasprodaji, moguće ga je kupiti putem drugog bloga koji je otvorila posebno za ovu svrhu.

440 Fashion Blogs: Modni detalji

Sandra Hagelstam & 5inchandup.blogspot.com

542 Fashion Blogs: Modni detalji

Obožava ručno izrađen Mezi nakit i Kurt Geiger cipele

636 Fashion Blogs: Modni detalji

Atraktivna Sandra...

“The Glamurai” je, pored naziva bloga, trgovačka marka autorke Keli Framel (Kelly Framel). Ova kreativna, uspešna dama je stilistkinja, dizajner nakita i fotograf. Obožava da se presvlači, dekoriše stan i stalno eksperimentiše menjajući frizure. Kako kaže, voli da kombinuje različite dezene i nosi previše aksesoara. Blog je pokrenula 2008. godine u želji da podeli svoju ljubav prema modi i dizajnu sa istomišljenicima. Nije se nadala da će naići na odličan odziv čitalaca koji svakodnevno dolaze na njene stranice u potrazi za dozom inspiracije. Danas može da se pohvali brojnom publikom i odličnom prodajom svog nakita koju je unapredila upravo na ovaj način.

727 Fashion Blogs: Modni detalji

Kelly Framel & theglamourai.com

816 Fashion Blogs: Modni detalji

Camille Zarsky clutch i ogrlica koju je sama dizajnirala

913 Fashion Blogs: Modni detalji

Uvek otmena Kelly...

Džesika Stejn (Jessica Stein), dvadesettrogodišnja blogerka iz Sidneja, ispisuje stranice modnog dnevnika “Tuula”. Neverovatna činjenica jeste da njen blog postoji tek od aprila ove godine a privukao je zavidnu pažnju poklonika mode i dobrog stila, te sada broji čak više od 53.000 obožavalaca. Stilom ove atraktivne plavuše dominiraju uglavnom neutralne boje poput crne, bele i bež. Međutim, fantastičnim izborom aksesoara boje zlata, crvene boje ili leopard dezenom, ona upotpunjuje svoj savršen dnevni outfit.

1014 Fashion Blogs: Modni detalji

Jessica Stein & tuulavintage.blogspot.com

1114 Fashion Blogs: Modni detalji

Jessica nosi Zimmermann top od 650$ i Phillip Lim torbu

1211 Fashion Blogs: Modni detalji

Prelep Sass and Bide top u kombinaciji sa lepršavim pantalonama

Nini Najen (Nini Nguyen) iz Dalasa je modni dizajner, stilistkinja i urednica bloga “Nini’s Style”. Blog je pokrenula 2008. godine i putem njega predstavlja modele koje dizajnira. Ona kaže da ima prirodni talenat da oceni kako garderoba treba da izgleda na ženi i na koji način da prati liniju njenog tela. Sa preko deset godina rada u modnoj industriji, njenu karijeru obogatilo je i iskustvo modnog konsultanta za Oskara de la Rentu (Oscar de la Renta) i Barnis (Barneys).  Filozofija ove sjajne stilistkinje jeste da svako može izgledati kao milion dolara, a da ne uloži milione. Veruje u kupovinu jednog skupocenog komada garderobe, jer se na taj način ulaže u kvalitet, kao i u to da je dobro kreirana odeća – vanvremenska.

1311 Fashion Blogs: Modni detalji

Nini Nguyen & ninistyle.net

1411 Fashion Blogs: Modni detalji

Chanel torba i Charlotte Olympia sandale od 895$

1510 Fashion Blogs: Modni detalji

Haljina – Ninina kreacija 595$ i Christian Louboutin Lady Daf cipele


Marina Marry – studentkinja industrijskog inženjerstva i menadžmenta, zaljubljenik u fotografiju, zvuk saksofona i ukus Tiramisu torte. Nepopravljivi sanjar, hedonista i ponosni vlasnik kreativne džungle “Imagine, Create, Enjoy”. Omiljeni citat:“Imagination is more important than knowledge. Knowledge is limited. Imagination encircles the world.”

Comments