Jara Mihels (Yara Michels) je modna blogerka i novinarka. U decembru prošle godine postala je zvanično i urednica magazina “Elle”. Vodi fantastičan blog “This Chick’s Got Style”, a svoju inspiraciju prenosi čitaocima iz srca Holandije, Amsterdama. Modni dnevnik pokrenula je pre skoro tri godine, a danas je aktivno prati preko 6,000 čitalaca. Glavna ideja na samom početku bila je da predstavi svoj stil i odevne kombinacije. Međutim, na njenim stranicama možete pronaći i izveštaje sa velikih modnih događaja, kao i preporuke zanimljivih blogova koje prati. Posebno je interesantno to što je sa svojim ocem Vilom Mihelsom (Will Michels) napisala knjigu “Obožavaoci u fokusu”, koja je nominovana za nagradu “Marketing literatura 2011”.

151 Fashion Blogs: Stil plavokosih lepotica

Jara Mihels & thischicksgotstyle.com

242 Fashion Blogs: Stil plavokosih lepotica

Klasične cipele Dune i H&M trendi jakna

341 Fashion Blogs: Stil plavokosih lepotica

Harizmatična Jara

Dženifer Grejs (Jennifer Grace), dvadesetpetogodišnja modna blogerka iz Kalifornije, kaže da je odlučila da ušeta u virtuelni svet mode kako bi inspirisala sve one koji posećuju njene stranice, ali i kako bi inspiraciju dobila zauzvrat. Možemo reći da je u tome i uspela, jer svakodnevno dobija na desetine pohvala u vezi sa njenim stilom, kao i za odličan odnos prema čitaocima. Za skoro dve godine postojanja bloga “Native Fox” zainteresovala je preko 1,300 obožavalaca iz svih krajeva sveta. Danas je predstavljamo u romantičnom svetlu, odevenu u prelepu belu haljinu Dolce Vita i vintage roze boju, koju je iznela na originalan način.

4 Fashion Blogs: Stil plavokosih lepotica

Dženifer Grejs & thenativefox.blogspot.com

629 Fashion Blogs: Stil plavokosih lepotica

Haljine i lagani materijali savršeno joj pristaju

5 Fashion Blogs: Stil plavokosih lepotica

Divna Dženifer u nežnoroze haljini

Autorka modnog dnevnika “Mes Voyages à Paris” jeste šarmantna Monika Sors (Mónica Sors) iz Barselone. Za skoro dve godine uređivanja bloga postigla je izuzetan uspeh: okupila je preko 2,300 čitalaca koji je svakodnevno prate, a bila je objavljivana u štampanim i online magazinima. Monika se trudi da se svojim stilom i odevanjem razlikuje od ostalih, a inspiraciju pronalazi u Gradu svetlosti. Interesovanje za modu pokazala je od malih nogu, gledajući mamu kako pravi haljine za nju i sestru. Sebe bi u tri reči opisala kao nežnu, druželjubivu i romantičnu.

724 Fashion Blogs: Stil plavokosih lepotica

Monika Sors & mesvoyagesaparis.com

816 Fashion Blogs: Stil plavokosih lepotica

Posebnu pažnju posvećuje odabiru modnih detalja

911 Fashion Blogs: Stil plavokosih lepotica

Romantična Monika

Fani Likman (Fanny Lyckman) ima samo 21 godinu, živi u Stokholmu i uređuje modni blog “I’m Fancy”. Stil ove atraktivne plavuše potpuno odudara od svega što smo do sada videli. Ona sa lakoćom kombinuje muške jakne, kišne kabanice, visoke potpetice, iscepane majice i šortseve, ali i duge suknje leopard dezena i romantične haljine. Ukoliko detaljnije prelistate stranice ovog neobičnog modnog dnevnika, videćete da su umetničke fotografije i aksesoari ono što predstavlja njen lični pečat. Krajem prošle godine bila je model za studio lepote “HairX”.

1013 Fashion Blogs: Stil plavokosih lepotica

Fani Likman & imfancy.blogg.se

1113 Fashion Blogs: Stil plavokosih lepotica

Akcenat stavlja na interesantne detalje

1210 Fashion Blogs: Stil plavokosih lepotica

Prelepa Fani

Prisila Betankort (Priscila Betancort) španska je blogerka koja je za samo tri meseca postojanja modnog dnevnika “My Showroom” dostigla čak 3,000 pregleda dnevno. Ta brojka ukazivala je da će, ako ovako nastavi, sigurno postići zavidan uspeh. U februaru ove godine njen blog će navršiti godinu dana postojanja, a Prisila se može pohvaliti sa preko milion pregleda i mnoštvom intervjua koje je dala različitim modnim magazinima. Možemo primetiti da njenim stilom vladaju uglavnom prirodni materijali poput kože i krzna, a poseban akcenat stavlja na odabir kaputa i jakni, kao i upadljivih modnih detalja.

1311 Fashion Blogs: Stil plavokosih lepotica

Prisila Betankort & myshowroomblog.com

1410 Fashion Blogs: Stil plavokosih lepotica

Obožava krzno i kožu

152 Fashion Blogs: Stil plavokosih lepotica

Atraktivna Prisila


Marina Marry je studentkinja industrijskog inženjerstva i menadžmenta, zaljubljenik u fotografiju, zvuk saksofona i ukus Tiramisu torte. Nepopravljivi sanjar, hedonista i ponosni vlasnik kreativne džungle “Imagine, Create, Enjoy”. Omiljeni citat:”Imagination is more important than knowledge. Knowledge is limited. Imagination encircles the world.”

Comments