Opal Stjuart (Opal Stewart) je dvadesetdvogodišnja Njujorčanka koja je ljubav prema modi, odlučila da prenese na stranice bloga “Opal by Opal”. Ova atraktivna studentkinja biznisa, kaže da joj je namera: “Inspirisati neinspirisane”, pričama o modi, lepoti, ljubavi i životu. Blog je pokrenula još 2010. ali se aktivnom uređivanju posvetila tek prošle godine. Najveći uspeh postigla je pojavljivanjem u decembarskom izdanju ruskog “Cosmopolitan”-a. Predstavivši stil koji vlada ulicama Njujorka, rekla je: “Ovde je svaki dan otmen i divan”.

117 Fashion blogs: Tamnopute dame besprekornog stila

Opal Stewart & opalbyopal.com

212 Fashion blogs: Tamnopute dame besprekornog stila

Atraktivna Opal

Pejšns (Patience), ljubiteljka prirode, životinja i mode, rođena je u Zimbabveu. Trenutno živi i radi u Americi, a u slobodno vreme vodi modni dnevnik “Just Patience”. Uvek je verovala da prvi utisak ostavljamo oblačenjem i stavom. Blog za nju predstavlja mesto gde može da podeli iskustva, razmišljanja i stavove na temu mode i načina življenja. Stil koji odlikuju jarke boje, uklapanje raznih dezena, visoke potpetice i poslovna elegancija, na najbolji način ističu njenu ženstvenost. Kako je color block trend obeležio prošlu godinu, bio je ujedno i njen najčešći izbor svakodnevnih kombinacija.

314 Fashion blogs: Tamnopute dame besprekornog stila

Patience & justpatience.com

414 Fashion blogs: Tamnopute dame besprekornog stila

Nezaobilazni color blocking

Vlasnica i urednica modnog bloga “Style Pantry” je takođe i dizajnerka sopstvene modne linije. Živi u Nigeriji a zove se Folejk Hantun (Folake Huntoon). Putem bloga takođe prodaje garderobu sa ličnim potpisom. Kada su je pitali kakve savete bi mogla dati onima koji žele izgraditi jedinstven stil rekla je: “Nisam ekspert, ali znam šta odgovara nečijem licu i telu. Na primer, mislim da nikada neću nositi ravnu kosu. Jednostavno mi ne pristaje. Takođe poznajem svoj oblik tela vrlo dobro, tako da znam kakvu vrstu garderobe da obučem”. Fola obično nosi odeću broj ili dva veću, jer kako kaže, u uskoj se ne oseća prijatno.

513 Fashion blogs: Tamnopute dame besprekornog stila

Folake Huntoon & stylepantry.com

67 Fashion blogs: Tamnopute dame besprekornog stila

Dugačke, lepršave haljine njena su omiljena odeća

Karen Blanšar (Karen Blanchard) autorka bloga “Where Did U Get That”, kaže da je najbolje opisuje Stingova pesma “Englishman in New York”. Kada se preselila iz Londona u Njujork nije znala gde su najbolji butici. Odlučila je da istraži kutke ove metropole i otkrila gde može pronaći ono što najviše odgovara njenom stilu. Posle toga, ljudi su je često pitali gde kupuje garderobu, što joj je dalo ideju da pokrene blog pod ovakvim naslovom. Od februara 2009. pa sve do danas, zabeležila je izuzetan uspeh. Blog joj je predstavljen u štampanim izdanjima magazina kao što su “Glamour”, “Essence”, “Elle”, “Look”, “Lucky” a takođe i onlajn izdanju prestiožnog magazina “Vogue” i mnogim drugim.

76 Fashion blogs: Tamnopute dame besprekornog stila

Karen Blanchard & wheredidugetthat.com

83 Fashion blogs: Tamnopute dame besprekornog stila

Karen u lepršavoj haljini leopard-dezena

Šarmantna studentkinja matematike iz Londona, Širli B. Enjang (Shirley B. Eniang) vodi sjajan blog pod naslovom “Meek ~n~ Mild”. Njene stranice su specifične po tome što priča sa čitaocima snimajući se i postavljajući video na svoj YouTube kanal. Tamo možete naći odlične savete kako da napravite određenu frizuru, našminkate se ili osmislite dnevnu kombinaciju. Ova dvadesetjednogodišnja dama sjajnog stila, otvorila je blog 2006. sa ciljem da iskaže osećanja i misli o onome što je zanima.

9 Fashion blogs: Tamnopute dame besprekornog stila

Shirley B. Eniang & meek-n-mild.com

10 Fashion blogs: Tamnopute dame besprekornog stila

Prelepa Shirley


Marina Marry je studentkinja industrijskog inženjerstva i menadžmenta, zaljubljenik u fotografiju, zvuk saksofona i ukus Tiramisu torte. Nepopravljivi sanjar, hedonista i ponosni vlasnik kreativne džungle “Imagine, Create, Enjoy”. Omiljeni citat:”Imagination is more important than knowledge. Knowledge is limited. Imagination encircles the world.”

Comments