Najpoznatiji multibrand concept store u regionu, FASHION&FRIENDS, predstavio je novu kampanju za proleće/leto 2016. pod nazivom “Fashion garden“. U središtu pažnje nalaze najlepši izdanci modne ponude, u kombinaciji sa preovlađujućim trendom sezone – cvetnim printom, ali i jarkim bojama koje unose život i naglašavaju seksepil i zavodljivost modela koji podražavaju mladalački duh kolekcija. Kampanju je ovekovečio beogradski fotograf Miloš Nadaždin. Glavne zvezde su modeli agencije FOX.

PY2A2244 Fashion Garden: Cvetni print i jarke boje su u trendu ovog proleća PY2A2348 Fashion Garden: Cvetni print i jarke boje su u trendu ovog proleća

U kampanji su prikazani must have komadi svetski najpoznatijih urbanih brendova iz ponude Fashion&Friends kao što su Replay, Diesel, Tommy Hilfiger, Guess, Liu Jo, Levi’s, Scotch&Soda, Calvin Klein, Timberland, Levi’s, NZA New Zealand i drugi. Univerzalna modna deviza koje bi trebalo da se pridržavamo i u sezoni proleće/leto 2016. glasi – Mix & Match – kombinovanje modela, brendova, krojeva i boja na način da najbolje reflektuju vaš slobodan duh, pozitivnu prirodu, druželjubivost, buntovnički stav, seksepil i želju da budete deo trendy dešavanja.

PY2A2404 Fashion Garden: Cvetni print i jarke boje su u trendu ovog proleća PY2A2467 Fashion Garden: Cvetni print i jarke boje su u trendu ovog proleća

Multibrand prodavnice FASHION&FRIENDS se nalaze u Srbiji – Beograd, Novi Sad, Kragujevac i Nišu, Crnoj Gori – Podgorica i Budva, Makedoniji – Skoplje kao i Hrvatskoj – Zagreb, Rijeka i Split.

Fotografija:

Miloš Nadaždin

Šminka:

Mina Abramović

Frizura:

Đuka

Stajling:

Fashion&Friends

Modeli:

Ivana Mastilović © FOX models

Vladimir Roksandić © FOX models

Comments