“Na proslavi šestog rođenadana magazina Story, koja je održana u Domu garde na Topčideru, brojne poznate zvanice pokazale su se u punom sjaju i svojim toaletama odgovorile na temu partija – glamurozni bal”, kaže portal story.rs.

Redakciji Wannabe Magazine-a ipak izgleda kao da su naše zvezde i zvezdice promašile temu, a pitanje da li je moguće da naše poznate ličnosti ovako doživljavaju pojam  “Glamurozni bal” ostalo je da lebdi u vazduhu.

I ne samo to, već i na pitanja da li su stvarno saten, til, organdin, perje i cirkoni, stormtruperi sinonim za glamur? Da li je ignorisanje dress code-a prihvatljivo? Da li je logično da se većina gostiju pojavi u “glamuroznim” venčanicama? Na sve to nismo uspeli da damo pristojan odgovor. Na kraju nam je ostalo samo da vam damo definiciju pojma Glamur i slike sa Glamuroznog bala magazina Story, pa sami procenite i kažite šta mislite o tome.

Glamur je ulepšana verzija realnosti, namerno projektovan spoljašnji efekat sjaja nekoga ili nečega na okolinu. Magična ili fiktivna lepota koja je pridodata nekoj osobi ili objektu.

Clipboard162 Fashion police: Glamurozni bal ili maskenbal?

Clipboard182 Fashion police: Glamurozni bal ili maskenbal?

Clipboard041 Fashion police: Glamurozni bal ili maskenbal?

Clipboard062 Fashion police: Glamurozni bal ili maskenbal? Clipboard091 Fashion police: Glamurozni bal ili maskenbal? Clipboard102 Fashion police: Glamurozni bal ili maskenbal?

Clipboard191 Fashion police: Glamurozni bal ili maskenbal?

Clipboard201 Fashion police: Glamurozni bal ili maskenbal?

Clipboard211 Fashion police: Glamurozni bal ili maskenbal?

Clipboard231 Fashion police: Glamurozni bal ili maskenbal? Clipboard0271 Fashion police: Glamurozni bal ili maskenbal? Clipboard241 Fashion police: Glamurozni bal ili maskenbal? Clipboard0311 Fashion police: Glamurozni bal ili maskenbal? Clipboard1811 Fashion police: Glamurozni bal ili maskenbal? Clipboard1411 Fashion police: Glamurozni bal ili maskenbal? Jovana Jankovic i Zeljko Joksimovic 680x1024 1 Fashion police: Glamurozni bal ili maskenbal? Rada Manojlovic 680x10241 Fashion police: Glamurozni bal ili maskenbal? Goca Trzan 680x10241 Fashion police: Glamurozni bal ili maskenbal? Clipboard0611 Fashion police: Glamurozni bal ili maskenbal? Clipboard1011 Fashion police: Glamurozni bal ili maskenbal?

Naravno da i u ovom slučaju postoje izuzeci. Od nekih javnih ličnosti smo to i očekivali, a neke su nas prijatno iznenadile.

Jovana Nikolic 680x10241 Fashion police: Glamurozni bal ili maskenbal? Clipboard083 Fashion police: Glamurozni bal ili maskenbal? Clipboard0811 Fashion police: Glamurozni bal ili maskenbal? Clipboard052 Fashion police: Glamurozni bal ili maskenbal? Clipboard121 Fashion police: Glamurozni bal ili maskenbal? Clipboard171 Fashion police: Glamurozni bal ili maskenbal?

Za kraj izdvajamo tekst Milana Nikolića koji se zove “Snažno kao glamur” i pozivamo vas da ga pročitate pre nego što sami izvedete definiciju glamura i donesete zaključak o ovoj zbunjujućoj srpskoj kulturološoj pojavi koju svi pogrešno krste imenom Glamur.


Nina Fićović je pomislila da je potrebna, možda čak i neophodna. U svakom slučaju, usudila se da vam menja život svojim delima. Nasmejana do oblaka, ponekad i zapanjena svojom kreativnošću i maštom, svoje snove je skoro sve odsanjala i sada je vreme da ih podeli sa vama.

Comments