Ako si pomislila da trend gde sama praviš svoje odevne predmete ne prolazi, ipak nemoj toliko biti sigurna u to. Najnovija istraživanja pokazuju da je ipak najveći neočekivani trend leta došao u vidu majica koje možeš i sama kod kuće da napraviš, a da ih i veoma kul stilizuješ uz svoju garderobu koju već imaš u ormanu.

Poznate face kao Gigi Hadid Hailey Bieber ih već uveliko furaju u svojim dnevnim kombinacijama, što verovatno možeš i sama da primetiš na Instagramu, ako si malo veći fashionista. Visoka moda koja odaje na neki način počast hippie kulturi ide od obojenih majica, preko košulja, teksas jakni u stilu osamdesetih i suknji koje jednostavno začine leto samo po sebi, a bonus points idu ako ovako nešto obučeš i na neki letnji festival.

Najbolja stvar kada je u pitanju ovaj trend je što ga lako možeš iskombinovati za svaku priliku, naročito ako želiš da tvoj outfit bude istovremeno urban i glamurozan. Postoji gomila YouTube tutoriala kako sama da napraviš svoju DYE majicu ili bilo koji drugi odevni predmet.

Mi ti donosimo nekoliko ideja kako možeš da uključiš ovaj trend u svoju dnevnu rutinu.

City look

Imaš starke u pastelnoj boji? Oboji majicu u istu boju, iskombinuj sa farkama i nekom minimalističkom torbicom koju možeš naći gde god da se okreneš u shopping centru i spremna si za hladnu limunadu sa drugaricama negde kraj reke kako bi se opustila, pritom izgledala cool, ali i dalje se držala casual looka.

Comments