Koliko pari farmerica imaš u svom ormaru? Da li i ti imaš svoj omiljeni par, koje najčešće nosiš i da li ti je većina farmerica u drugom planu? Da, pretpostavljamo neke ti dobro ne stoje, neke više i nisu tako moderne, neke nikada nisi volela, u neke ne možeš da uđeš, a one koje su ti velike voliš verovatno samo zbog toga, ali ih ipak ne nosiš. I šta sad da radimo sa svim tim neiskorišćenim farmericama koje krase naše garderobere? Imamo ideju – izvadi ih i kreni da ih kombinuješ onako kako ti mi savetujemo. Sigurno je da ćeš dobiti nove ideje, probaj da razmišljaš izvan granica i nemoj da misliš o tome šta će neko reći. Važan je samo tvoj osećaj. 

Duboke farmerke i bucket šešir 

Možda ti nije palo do sada na pamet ali uz farmerice možeš da uklapaš i razne aksesoare i da dobiješ neočekivano dobru kombinaciju. Imamo mnogo predloga za tebe, ali izdvajamo bucket šešir, tekovinu devedesetih. Unesi duh mode ovih godina u svoj garderober i svoj stil. Mom džins je idealan za zimske dane, ali i za letnje mesece, isto kao i bucket šešir.

Iscepane farmerke i efektni sako 

Svoje omiljene iscepane farmerice možeš nositi na mnogo više načina. Probaj da ih kombinuješ uz sako, beli ili crni – savršena kombinacija kako za letnje, tako i za zimske dane. U ovoj kombinaciji si elegantna, ali u isto vreme i kul. A to je efekat koji bar jednom želimo da postignemo, zar ne?

Teddy kaput uz bele čizme i široke farmerke

Sve izgleda bolje kada se popnemo na štikle. A sve izgleda dva puta bolje kada se popnemo na bele štikle i uz to obučemo i omiljeni teddy kaput. Inače ovi kaputi iz godine u godinu su sve popularniji i slobodno možeš da ih nosiš uz svoje farmerice, jer tako imaju tu opuštenu notu, dok znaju da budu vrlo elegantni kada ih nosiš uz na primer neku haljinu. 

Kožni kaput i farmerke? Može! 

Koliko želiš da budeš kul? Bićeš dovoljno ukoliko uz farmerice obučeš ovaj idealni kožni kaput. Znamo da se neke devojke i žene još uvek nisu opustile po pitanju kožnog kaputa, odnosno mantila i da će biti potrebno još vremena, kako bi to prepoznale kao svoj ukus. U svakom slučaju treba da probaš nešto novo i sve farmerice koje možda i ne voliš da nosiš probaj da kombinuješ sa ovakvom vrstom manitila i videćeš da će ti se to jako svideti.

Chunky čizme i farmerke – hit ove zime!

Pravi hit ove zime su chunky čizme i farmerice, ali i chunky čizme na bilo šta dolaze u obzir. Obožavamo ih, jer nekako čine našu nogu drugačijom, a naš stil mnogo upečatljivijim. I tvoje najneomiljenije farmerice doći će do izražaja, ako ih budeš nosila uz chunky čizme.

Uske farmerke i čizme iznad kolena 

Obožavamo čizme iznad kolena, omiljene su nam verovatno uz uske kratke haljine. Međutim, tvoje uske farmerice izgledaće sasvim drugačije, a ti ćeš izgledati prilično sexy uz uske crne čizme koje prelaze tvoja kolena. Naravno savetujemo da obučeš i neki malo širi džemper, ali jednobojan, kako bi cela tvoja pojava došla do izražaja.

Naslovna fotografija: instagram.com/ourlifestylechoices

Jelena

Comments