Festivalska sezona je još jedna od većih prednosti letnjeg perioda, jer smo okruženi sa toliko cool festivala u regionu. 

Uvek imamo na svakom festivalu gomilu modnih primera i jako brzo se izdvoje oni koji su se zaista spremali duži vremenski period od onih koji su na sebe nabacali prvo što su dohvatili.

Prvo i osnovno, bitno je da si svesna da treba da đuskaš celu noć, a da iako je u pitanju letnja noć možda neće biti mnogo toplo. Drugo, prašine će biti na sve strane, bez obzira na festival, bitno je da na neki način zaštitiš svoje lice, pa makar i na kratko, zato možda nije loš izbora da imaš bandanu vezanu oko vrata.

Kada je u pitanju garderoba, većina devojaka će biti verovatno obučena u teksas šorts, koji je eventualno iscepan negde, neku casual majicu sa nekim logoom benda koji gotive i rancem. To je sve ok i cool, ali ako se odlučiš za takav outfit, kako bi se istakla iz mase pažljivo biraj aksesoare.

Aksesoari mogu ići od narukvica (s obzirom na to da ćeš imati oko ruke svakako narukvicu festivala), cool nakita, marame oko vrata, ruke ili čak i butine ako želiš da istakneš svoju seksepilnost (da nisi pomislila da staviš hiruršku masku koja je takav kliše, ako već hoćeš tako nešto da staviš, neka makar bude custom made). Naravno kao obavezan rekvizit za svaki stage koji želiš da posetiš na festivalu mogu biti naočare, što avangardnije – to bolje! Ranac ili torbu ukrasi bedževima svog omiljenog benda, citata… šta god – SPICE UP YOUR FESTIVAL STYLE.

I na festivalu si, nemoj da se bojiš kombinovanja milion boja koje ne idu nikako jedna sa drugom! Kada je u pitanju festivalska moda, sve ide zajedno, stvar je u tome da zaista pametno to složiš u svoj outfit tako da izgleda jako dobro.

Ako poželiš staviti kačket ili neki šešir – DO IT. Ali obrati pažnju onda na ostatak outfita da se to lepo uklopi.

Uvek možeš i takav vid modnog izbora provući kroz blagi boho stil izborom nakita napravljenog od drveta i nekim plaštom preko, koji ima kul dezen što će dodatno istaći tvoj outfit zbog kompleksa boja koji ima. Jednostavni odevni predmeti se uvek lako toniraju i stilizuju sa gomilom detalja, kojima treba posvetiti vreme da bi to dobro izgledalo.

Comments