Feng šui saveti se ne razlikuju mnogo od onoga što bi vam savetovale bake i prabake, a one su sve bile udate žene, pa njihovi saveti verovatno vrede. Ako želite da svog partnera nežno usmerite u pravcu ozbiljne zajednice i braka, feng šui predlaže sledeće manevre:

Dajte partneru svu pažnju

Ovo je ulaganje u njegovo samopouzdanje. Kad mu poklanjate svu svoju pažnju, ulažete u njega energiju, koja vam se zatim vraća. Tajna je u tome da se on pored vas oseća kao najbolji i najveći muškarac na svetu, jer će pokazati želju da uzvrati tek kad se tako oseća. Vi morate prvo da se usredsredite na njega, da bi se on opustio i uzvratio vam osećanja. Muškarac ne želi da izgubi ženu pored koje se oseća sposobno i moćno i spreman je da se trajno obaveže.

Feng šui saveti Kako da ga nežno povedeš ka braku Feng šui saveti: Kako da ga nežno povedeš ka braku

Njegova majka je uzor

Ako ustanovite da je njegova majka uzor žene za njega, osoba koju poštuje i divi joj se, ne treba da bežite od toga da je vas odabrao zato što ste joj slične. Naprotiv, poželjno je da je “blago kopirate“ , kaže Feng šui bračni savetnik. Ovde se navodi i trik uspešnog sklapanja poslovnih sporazuma – ukoliko odslikavate ponašanje onog sa kim želite da sarađujete, uspeh je zagarantovan.

Comments