Hot topics

#getmotivated: 6 načina da izađeš iz rutine i unaprediš svoj život

#beautytips: 5 razloga da koristiš micelarnu vodu + otkrij koja će najviše odgovarati tvojoj koži

Makeup trend koji ćemo obožavati u 2020.

Volite se još malo: Putovanje koje će vam spasiti vezu

Vodič za zimu u Sloveniji: Mesta koja treba da posetiš + iskustva koja treba da doživiš

Lifestyle trendovi za 2020.

High street komadi koje ćemo nositi u 2020.

Fashion&beauty trendovi objavljuju rat toksičnoj muškosti

Ključni komadi koje ove zime nose svi influenseri

Sunčane destinacije koje moraš da posetiš u 2020.

1/2

Ako si se pitala gde je Rihanna i šta radi, otkrivamo ti da nažalost ne snima novu pesmu, ali je ostvarila fantastičnu modnu saradnju. Osim svog velikog talenta za muziku, ne možemo da osporimo njen talenat za biznis. Setimo se, ranije ove godine nas je sve osvojila novim Fenty brendom, a sada će nas iznenaditi novom primamljivom saradnjom sa mladim britanskim dizajnerom A Sai Ta, poznatim pod imenom brenda ASAI koji čine nekoliko mladih ljudi koji pomeraju sve stilske granice. Inače, brend je postao prepoznatljiv po svojim Hot Wok majicama (koje obožava i nosi i pevačica Rosalía, i na sceni i van nje, kao i druge poznate zvezde). Vest o ovoj zanimljivoj saradnji počela je da kruži nakon što je Rihanna postavila slow motion video u jednoj od haljina iz Hot Wok kolekcije.

ASAI i Fenty su u zajedničkoj kolekciji napravili sintezu slobode i različitih osećaja za zajednicu. ASAI govori da je City Bloom kolekcija bila inspirisana svakodnevnim stilom jake žene, koja se oseća prijatno u svojoj nežnosti, kao i u svojoj snazi. Inspisirani nežnosti jedne žene, haljine su zaslužile cvetni print, duge rukave, a sam model haljine na neobičan način imitira poznati Hot Wok trend.

Za celu saradnju bila je zadužena Jahleel Weaver, koja je poznata kao Rihannin stilista i kreativni direktor u Fenty-u, a koja je i jedan od vernih pratilaca A Sai Ta. Karijeru ovog mladog dizajnera definitivno je promenila samo jednim pozivom kada mu je saupštila želju da kreira unikatan komad za Rihannu, kao i ideju o zajedničkoj kolekciji.

Editors choice