Ljubitelji romantičnih komedija, pripremite se za novo filmsko ostvarenje koje će vas oduševiti! We Live In Time, predstojeći film sa Florence Pugh i Andrewom Garfieldom u glavnim ulogama, donosi uzbudljivu priču o ljubavi, životu i pronalaženju svog mesta u svetu. Uz premijeru zakazanu za drugu polovinu ove godine, obećava da će biti jedan od najuzbudljivijih jesenjih filmskih naslova.

Šta sve znamo o filmu We Live in Time

Glavne ulogu u novom romantičnom filmu tumače Florence Pugh i Andrew Garfield, dok režiju potpisuje John Crowley, prema scenariju Nicka Paynea, a izvršni producent je glumac Benedict Cumberbatch

Iako trejler još uvek nije objavljen, otkili smo da radnja prati Almut (Pugh), duhovitu i odlučnu kuvaricu, i Tobiasa (Garfield), koji pokušava da pronađe svoje mesto u svetu nakon nedavnog razvoda. Kad im se putevi ukrste, životi im se menjaju zauvek. Kroz zaljubljivanje, stvaranje doma, porodicu – otkriva se teška istina koja potresa temelje njihove veze.

Snimanje filma je počelo u aprilu 2023. godine, a odvijalo se uglavnom u Londonu. Pored Pugh i Garfielda, u filmu igraju i Adam James, Aoife Hinds, Marama Corlett i Nikhil Parmar.

Kada će biti premijera?

Premijera filma We Live in Time zakazana je za 11. oktobar 2024. godine, kad će početi ograničeno prikazivanje u bioskopima. Na nedavnoj premijeri filma Dune 2 u Njujorku, Florence Pugh je govorila o tome koliko je uživala u snimanju ovog ostvarenja:

“Proveli smo divno vreme tokom snimanja. Napravili smo pravu priču o stvarnim ljudima i imala sam priliku da radim sa neverovatnim glumcem u čijem prisustvu se osećam počastvovano i sa kojim sa oduševljenjem razmenjujem replike.”

Sa nestrpljenjem iščekujemo ovaj emotivni film! Uz sjajnu glumačku postavu i talentovani tim iza kamere, We Live in Time ima sve predispozicije da postane veliki hit i osvoji srca publike širom sveta.

Pročitajte i ovo: Ikone stila iz serija: Ženski likovi koji su postali ultimativni modni uzori

Naslovna fotografija: instagram.com/pughphotos

Comments