Iako su letnji meseci glavno doba u kome izlaze najbolji filmovi svake godine, nesumnjivo je da će nas i u aprilu čekati nekoliko poslastica.

“Veliko venčanje” (The Big Wedding), 26. april

“Veliko venčanje” je komedija u kojoj budući supružnici, da bi mladoženja dobio blagoslov svoje majke da se venča, moraju da ispune jedan neobičan uslov. Naime, roditelji njegove verenice moraju da glume da su još uvek zajedno dok ne prođe venčanje. Uloge u ovom filmu tumače: Robert de Niro (Robert De Niro), Dajana Kiton (Diane Keaton), Ketrin Hajgl (Katherine Heigl), Amanda Sajfrid (Amanda Seyfried).

Robert i Dajen u komediji Filmovi koji nas očekuju u aprilu

Robert de Niro i Dajana Kiton u sjajnoj romantičnoj komediji

“Blato” (Mud), 26. april

U ovoj napetoj drami koja je na festivalu u Kanu proglašena za najbolji američki film, Metju Mekonahi (Matthew McConaughey) igra tajanstvenog čoveka kog dva dečaka nalaze u njihovoj kućici na drvetu. Uloge: Metju Mekonahi, Ris Viterspun (Reese Witherspoon).

Metju Mekonahi u ulozi zivota Filmovi koji nas očekuju u aprilu

Metju Mekonahi u ulozi života

“Po bilo kojoj ceni” (At Any Price), 20. april

Ova melodrama u prvi plan stavlja odnos oca i sina, koji ne želi da nastavi porodični posao otkupa tuđih imanja. Zek Efron (Zac Efron) je ovom fantastičnom izvedbom pokazao da može da bude više od raspevanog srednjoškolca u Diznijevim (Disney) filmovima. Uloge: Denis Kvejd (Dennis Quaid), Zek Efron…

zek i denis Filmovi koji nas očekuju u aprilu

Zek Efron i Denis Kvejd

“Zaborav” (Oblivion), 19. april

Pre 60 godina Zemlja je napadnuta. Iako su Zemljani dobili rat, iza njega su ostali užasi radijacija i razaranja. Tom Kruz (Tom Cruise) je jedan od vojnika koji je zadužen da “očisti” planetu od tih stvorenja. Međutim, on jedan dan otkriva dobro skrivenu tajnu. Nije bilo napada na svet, već je napad došao sa njega. Uloge: Tom Kruz, Morgan Frimen (Morgan Freeman).

Tom Kruz kao futuristicki vojnik Filmovi koji nas očekuju u aprilu

Tom Kruz u futurističkoj akciji

“Film straha 5” (Scary Movie 5), 12. april

Popularna “Division” produkcijska kuća, koja je poznata po snimanju parodija na najveće horor filmove vraća se sa petim nastavkom. Uloge: Ešli Tisdejl (Ashley Tisdale), Čarli Šin (Charlie Sheen), Lindsi Lohan (Lindsey Lohan)…

Carli i Lindzi ismijavaju svoje zivote Filmovi koji nas očekuju u aprilu

Čarli i Lindzi ismejavaju svoje živote

“Do čuda” (To the Wonder), 12. april

U ovoj drami o zabranjenim ljubavima i ljubavnom trouglu glavne uloge tumače Ben Aflek (Ben Affleck), Olga Kirilenko (Olga Kurylenko), Rejčel Mekadams (Rachel McAdams) i Havijer Bardem (Javier Bardem).

Rejcel i Ben Filmovi koji nas očekuju u aprilu

Ben Aflek u romantičnoj drami


Marko Vukićević – Kritičar, filantrop, vodi se Šekspirovim citatom “All world’s a stage, and all the men and women merely players. They have their exits and their entrances and one man in his time plays many parts. As you like.”.

Comments