Posle skoro decenije pauze, poznata glumica Lindsay Lohan vraća se svojoj glumačkoj karijeri u novoj božićnoj romantičnoj komediji iza čije produkcije stoji Netflix. U ovom filmu ona će (ponovo) glumiti razmaženu naslednicu hotelskog lanca koja posle nesreće na skijanju dobije amneziju, a sa njom i priliku da otkrije drugu stranu sebe. Dok čekamo snežni decembar, podsetićemo se svih njenih filmova koji su nam obeležili tinejdžerske dane.

Just My Luck

Romantična komedija u svom punom sjaju. Zajedno sa filmovima poput “A Cinderella Story” i “John Tucker Must Die” ovo je jedan od filmova koji su obeležili naše teen godine. Radnja prati Ashley, devojku koju je ceo život prati sreća. U trenutku u kojem poljubi Jakea koga glumi mlađani Chris Pine, sva njena sreća pređe na njega. Kada to shvati, ona je rešena da povrati svoju sreću na koji god način, i ne uzimajući u obzir mogućnost da njena sreća nije u njemu, već da je to on.

Herbie Fully Loaded

Kada Maggie diplomira na fakultetu, otac joj pokloni priliku da izabere svoj prvi auto – ali sa otpada. Ona se odmah zaljubi u Folsvagenovu bubu iz 1963. godine koja na svojoj haubi nosi broj 53. Maggie u pretincu pronalazi pismo u kojem saznaje da se njena buba zapravo zove Herbie, i odvozi ga kod svog prijatelja i mehaničara Kevina da ga sredi. Kada ih na sajmu automobila bahati prvak u trkama izazove na “dvoboj”, i oni pobede, on smišlja osvetnički plan kako da razdvoji Maggie od njenog novog prijatelja – Herbieja.

Confessions of a Teenage Drama Queen

Bazirana na istoimenoj tinejdžerskoj knjizi, radnja ovog filma prati Lolu, devojku koja se bori sa pubertetom , a njena razvedena mama se nimalo ne trudi da joj to olakša. Kada preko noći odluči da se iz urbanog i trendi Njujorka preseli u predgrađe Nju Džerzija, ima osećaj da je njenom svetu punom kulture, zanimljivih dešavanja i bogatog socijalnog života došao kraj. Kada saznaje da se njen omiljeni rok bend raspada i da upravo u Njujorku prave oproštajni koncert, ona reši da po svaku cenu ode na koncert i upozna frontmena, Stua Wolfa – i tada se njen život u stvari menja.

Comments