Da li ste upoznati sa terminom cuffing season? Ako već niste ispratili hit pesmu pevačice SZA, koju je otpevala u okviru SNL skeča, preporučujemo vam da, pre svega, to uradite. Cuffing season je termin koji se odnosi na period kada singl ljudi traže kratkotrajna partnerstva, kako ne bi sami proveli zimski period. Ova sezona obično počinje u oktobru, i traje sve do Dana zaljubljenih. Dakle, ako vam ova sezona ne ide po planu, ne bojte se. Nema boljeg načina da prebrodite ovaj period nego da saznate koji filmovi za singl ljude su najbolji za gledanje, zar ne? Danas vam donosimo listu naših favorita koje bi trebalo da pogledate (poželjno do početka februara). Za svako rešenje postoji film (ali ih nemojte zameniti za terapiju).

Bez obzira na to kako se osećate povodom ovog perioda, ili dejtinga generalno, važno je da prihvatite kako se osećate. S obzirom na to da se cuffing sezona uskoro završava, trudite se da iz nje izađete kao jači, bolji ljudi, i budite srećni i zahvalni sebi što ste je stoički podneli. Ako vam je potreban način da popunite vaš sledeći (ili bilo koji drugi) vikend bez dejta, uvek se možete vratiti na našu listu filmova, a garantujemo da će svako od vas naći barem jednu opciju za gledanje.

Filmovi za singl ljude – ako vam je potrebno malo smeha

How to Lose a Guy in 10 Days

Ako ste u poslednje vreme na TikToku primetili da ovaj film ponovo postaje popularan, onda je vreme da ga ponovo gledate! Gledajte kako kolumnistkinja Andie Anderson radi na novom tekstu – tera muškarca da raskine sa njom u roku od deset dana, tako što radi najluđe stvari kako bi ga iznervirala. Sa druge strane, njen izabrani muškarac je Ben Berry, koji je i sam na posebnoj misiji – da dokaže da bilo koja žena sa kojom se susretne može da se zaljubi u njega za deset dana. Naravno, sledi haos, jer u pitanju ne bi bio film za preporuku.

Imagine Me & You

Iako je ovaj film jedan od onih tokom kog ne možete da se ne nasmešite svakog drugog minuta, moramo da priznamo da ima i dosta awww momenata – što praktično znači da je savršen, zar ne? Rachel je veoma uzbuđena jer se ženi njen najbolji prijatelj Heck. Ali dok se on šeta niz oltar, Rachel primećuje Luce, devojku koja je zadužena za cveće na venčanju, prema kojoj odmah oseća privlačnost. Uprkos srećnom braku, Rachel ne može da prestane da razmišlja o Luce, i nakon više vremena provedenog sa njom, Rachel počinje da se zaljubljuje.

Ako želite da prihvatite singl život

Filmovi za singl ljude – How to Be Single

Kad ste u fazi odbijanja da prihvatite Dan zaljubljenih, važno je da imate sadržaj koji ćete konzumirati kada vam je potrebno da se osećate osnaženo zbog toga što ste singl. Baš zbog toga vam predstavljamo How to Be Single, jer nema boljeg načina da se osećate bolje nego uz Rebel Wilson. Kada Alice odluči da napravi pauzu od svoje dugogodišnje veze kako bi malo proživela u velikom Njujorku, zapravo nema predstavu koliko će naučiti o sebi, ljubavi i prijateljstvu.

The Other Woman

Da li se sećate kada se Nicki Minaj oprobala kao glumica? Njeno pojavljivanje u filmu The Other Woman je bilo samo šlag na torti za ovo urnebesno filmsko iskustvo. Nasuprot njenoj boljoj proceni, Carly Whitten, uspešna njujorška advokatica se zaljubljuje u zgodnog čoveka po imenu Mark King. Ona, međutim, ne zna da je Mark oženjen ženom po imenu Kate. Kada njih dve saznaju jedna za drugu, stvara se velika mržnja prema Marku. Naravno, stvari postaju još gore kada saznaju za treću ženu koja je uključena u Markov život, nakon čega se ova ekipa od tri žene udružuje u potrazi za osvetom.

Pročitajte i ovo: Ovo je 10 najboljih serija 2022.

Ako želite da budete puni nade za ljubav

To All the Boys I’ve Loved Before

Mnogi smatraju da je gledanje u lice glumca Noahe Centineoa dovoljno da ih privuče da gledaju film od sat i po vremena, a takođe je dovoljno da se bilo kome vrati nada u ljubav. Ipak, ako vam je potrebno nešto više od toga, ovaj film će vam definitivno pružiti sve što vam treba. Svet Lare Jean se ruši kada shvati da je njenim simpatijama poslato pet ljubavnih pisama, koja nikada nije trebalo da ugledaju svetlost dana. Ono što se čini kao kraj njenog mladalačkog sveta moglo bi da otvori više vrata nego što je ikada mogla da zamisli.

Friends with Benefits

Jamie je regruter u Njujorku koja ima zadatak da ubedi Dylana, art direktora, da napusti spori tempo života u Los Anđelesu radi posla u užurbanoj Velikoj jabuci. Njih dvoje postaju brzi prijatelji, a nakon što saznaju da su svi imali niz pehova u ljubavnom odseku, pristaju da započnu seksualni odnos bez ikakvih obaveza.

Filmovi za sing ljude – ako vam je potreban podsetnik kako izgleda romansa

Pride and Prejudice

Složićete se da niko nije uspeo da pretoči ljubav u reči kao što je to uradila Jane Austen, a ova adaptacija je dovoljno dobro odrađena i dovoljno dirljiva kako bi svakome vratila nadu u ljubav i romansu. Elizabeth Bennet je najstarija sestra u svojoj porodici, što znači da je izložena najvećem pritisku da se uda. Kada upozna gospodina Darcyja, ubrzo se zaljubljuje u njega (što bi se reklo – do ušiju). Nemojte da se iznenadite ako ovaj film više puta učini da vam srce lupa velikom brzinom.

Carol

Ukoliko vam je potreban podsetnik da ljubav, ipak, pobeđuje sve, onda morate odgledati film Carol. Radnja je smeštena u pedesetim godinama dvadesetog veka, kada mlada fotografkinja po imenu Therese upoznaje elegantnu i glamuroznu Carol Aird, dok kupuje lutku za svoju ćerku. Ove dve žene stvaraju neočekivanu vezu koja dolazi sa nepredivivim posledicama. Prosto znamo da nećete moći da odgledate čitav film, a da nakon toga ne pročitate knjigu po kojoj je i napravljen – The Price of Salt.

Ako vam je potrebno malo plakanja

Casablanca 

Ako smo nešto naučili od Lorelai Gilmore, to je da je Casablanca najbolji film ikada napravljen – da li se slažete? Ovaj film odiše romantikom, pa ne treba da čudi što se našao na našoj listi. Rick Blaine, vlasnik noćnog kluba, nikada nije očekivao da će ponovo videti svoju izgubljenu ljubav Ilsu. To je sve dok se Ilsa i njen muž revolucionar ne pojave na njegovom pragu u nevolji tražeći njegovu pomoć da ih izvuče iz zemlje.

Titanic

Ova lista filmova ne bi bila potpuna kada ne bismo spomenuli i kultni Titanic. A sada kada nas očekuje i obnovljena verzija u bioskopima, bilo bi dobro da ga svi ponovo pogledamo. Svi dobro znate priču o Rose i Jacku, tako da nećemo mnogo dužiti sa pričom, već smo samo tu da vas podsetimo da se ponovo mora pogledati.

Ovo su filmovi za singl ljude koje smo danas izdvojili za vas. Verujemo da je svako mogao da se pronađe barem u jednoj od kategorija, a preporučujemo vam da sačuvate ovu stranicu kako biste uvek mogli da joj se vratite! I ne brinite, od nas uvek možete da očekujete još preporuka – bilo da ste singl, u vezi ili vam je potrebna dnevna doza adrenalina u vidu akcije i horora.

Pročitajte i ovo: Ovo je 7 najboljih istorijskih serija (prema IMDb-u)

Naslovna fotografija: instagram.com/

Nenad Grubanoski

Comments