Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

Trikovi kako da “one dane u mesecu” učiniš lakšim!

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Tri saveta za postojani tečni puder

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

Forest Fest je organizacija inspirisana prirodom, i u skladu sa njom i funkcioniše. Sve aktivnosti Forest Fest-a su posvećene prirodi. Neke od njih su zaštita životne sredine, ekologija, reciklaža, ozelenjavanje grada, itd. Forest Fest se, takođe, bavi i humanitarnim radom, organizacijom humanitarnih aukcija umetničkih dela, i u saradnji sa Aleksandar club-om, svakog petka 13. organizuje humanitarne žurke “Protiv svih malera”.

n103640622088 1801879 1617652 Forest Fest

Veoma bitna stavka u radu Forest Fest-a je okupljanje i pomaganje mladih autora iz različitih oblasti umetnosti, mladih sportista koji se bave “malim” sportovima, kao i svih drugih koji se bave različitim kulturnim ili dobrotvornim radom. Kako samo ime kaže, Forest Fest je festival.

Festival se održava u srcu šume Košutnjak, na ski stazi – “Aleksandar” klub, sa najlepšim pogledom na Beograd. Za vreme održavanja odabrana je poslednja nedelja avgusta, kada su svi ponovo u gradu i žele da se opuste pred početak radne godine. Koncepcija festivala je nesvakidašnja. Četvorodnevni program je prilagođen mladima, jer su i sami tvorci festivala mladi ljudi.

221857 10150189196542089 103640622088 6774199 2683830 n 1 Forest Fest

Očekuje vas raznovrstan sadržaj –  muzika, sport, pozorište, film, slikarstvo i dečiji program. Okružena zelenilom, čistim vazduhom koji bistri um, u krajnje opuštenom ambijentu, publika sedi na travi, panjevima ili eko lazy bag-ovima, i ne baca đubre okolo.

Forest Fest ima jedan, ali dobro osmišljen, stejdž. Svaki dan Festivala počinje dečijim programom, sledi uvodni muzički program, potom glavni program, i na kraju prateći muzički program. Sve vreme trajanja Forest Festa, na celom području Ski staze – Aleksandar club, održava se sportski program, slikarska kolonija, a postoje i posebno izdvojeni delovi u kojima su smeštene Blejareja (BlayArea), Kulareja (Cool area), Hasareja, itd.

39504 436937987088 103640622088 4724972 1311124 n Forest Fest

Program “ForRest” je odvojen od glavnog dešavanja na Festivalu, i podrazumeva celodnevno opuštanje uz chill out muziku, osvežavajuća pića i koktele, sportske aktivnosti, hlađenje, za odmor od burnog leta, ili pauzu od glavnog programa Festivala. U kasnijim popodnevnim satima, u Blejareji, predstavljaju se muzika, piće i plesovi egzotičnih zemalja, a u Hasareji okrepljuje šumska hrana.

Forest Fest nije samo festival u okviru Forest Fest -a, svi posetioci mogu da se opuste, odmore, nauče nešto novo, vide i čuju nešto zanimljivo, i svakako dobro provedu.

P6041100 picnik Forest Fest

Čišćenjem Košutnjaka, Forest Fest je najavio akcije koje će biti sprovođene tokom celog leta u Beogradu.  Aktivisti Forest Fest-a, uz veliku pomoć volontera iz celog grada, očistili su deponiju na samom početku trim staze na Košutnjaku. Forest Fest će u toku leta ponoviti akcije čišćenja, organizovati akcije sađenja, sprovesti veliku akciju “Tvoju ekosvest nagrađuje Forest Fest!”

Akcija “Tvoju ekosvest nagrađuje Forest Fest!” dešava se na beogradskim semaforima koji imaju odbrojavanje do zelenog svetla. Za vreme trajanja dugog crvenog svetla, svi koji na predlog aktivista Forest Fest-a isključe motor svog vozila, bivaju nagrađeni ulaznicom za Forest Fest.

Pored mnogobrojnih edukativno-kreativnih radionica, Forest Fest ima pažljivo selektovan muzički program. Do sada poznati izvođači su Letu Štuke (BiH), Natali Dizdar (Hr), ex Familija – The Dibidus (Srb), Foltkin (Mk), Kal (Srb). Poslednjeg dana Forest Fest -a na repertoaru su predstave i filmovi. Dečija predstava u toku dana, a u večernjem programu gostuje rock predstava “Dečko koji obećava”, pozorišta “Boško Buha”.

P6041107 picnik Forest Fest
O svim novitetima u programu, kao i o akcijama u okviru kojih možete osvojiti besplatan ulaz na Forest Fest 2011, bićete informisani putem Wannabe magazina.
P6041110 picnik Forest Fest

Editors choice