Izaberi ovu BOJU ako želiš da deluješ SAMOUVERENO i COOL!

Samo za prave HEDONISTE: Kako da napraviš najbolju KAFU ikad!

#BFFOREO FOTO-KONKURS: Budi zvezda modnog editorijala sa svojom najboljom drugaricom i osvojite LUNA play plus!

Ovaj puder možeš nabaviti u svakoj drogeriji – a koriste ga i poznate dame! Pronađi svoju nijansu!

We love: Čuveni Crushed Lip Color ruževi brenda Bobbi Brown stižu i kod nas!

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Testirali smo omiljene beauty proizvode Sare Jo! Ovo su naši utisci (VIDEO)

Kućna metoda uklanjanja neželjenih dlačica koju još nisi isprobala – a koja zaista radi!

Beauty trendovi 2018: Copy paste ili ostati svoja?

Forest Fest

Forest Fest

Forest Fest je organizacija inspirisana prirodom, i u skladu sa njom i funkcioniše. Sve aktivnosti Forest Fest-a su posvećene prirodi. Neke od njih su zaštita životne sredine, ekologija, reciklaža, ozelenjavanje grada, itd. Forest Fest se, takođe, bavi i humanitarnim radom, organizacijom humanitarnih aukcija umetničkih dela, i u saradnji sa Aleksandar club-om, svakog petka 13. organizuje humanitarne žurke “Protiv svih malera”.

n103640622088 1801879 1617652 Forest Fest

Veoma bitna stavka u radu Forest Fest-a je okupljanje i pomaganje mladih autora iz različitih oblasti umetnosti, mladih sportista koji se bave “malim” sportovima, kao i svih drugih koji se bave različitim kulturnim ili dobrotvornim radom. Kako samo ime kaže, Forest Fest je festival.

Festival se održava u srcu šume Košutnjak, na ski stazi – “Aleksandar” klub, sa najlepšim pogledom na Beograd. Za vreme održavanja odabrana je poslednja nedelja avgusta, kada su svi ponovo u gradu i žele da se opuste pred početak radne godine. Koncepcija festivala je nesvakidašnja. Četvorodnevni program je prilagođen mladima, jer su i sami tvorci festivala mladi ljudi.

221857 10150189196542089 103640622088 6774199 2683830 n 1 Forest Fest

Očekuje vas raznovrstan sadržaj –  muzika, sport, pozorište, film, slikarstvo i dečiji program. Okružena zelenilom, čistim vazduhom koji bistri um, u krajnje opuštenom ambijentu, publika sedi na travi, panjevima ili eko lazy bag-ovima, i ne baca đubre okolo.

Forest Fest ima jedan, ali dobro osmišljen, stejdž. Svaki dan Festivala počinje dečijim programom, sledi uvodni muzički program, potom glavni program, i na kraju prateći muzički program. Sve vreme trajanja Forest Festa, na celom području Ski staze – Aleksandar club, održava se sportski program, slikarska kolonija, a postoje i posebno izdvojeni delovi u kojima su smeštene Blejareja (BlayArea), Kulareja (Cool area), Hasareja, itd.

39504 436937987088 103640622088 4724972 1311124 n Forest Fest

Program “ForRest” je odvojen od glavnog dešavanja na Festivalu, i podrazumeva celodnevno opuštanje uz chill out muziku, osvežavajuća pića i koktele, sportske aktivnosti, hlađenje, za odmor od burnog leta, ili pauzu od glavnog programa Festivala. U kasnijim popodnevnim satima, u Blejareji, predstavljaju se muzika, piće i plesovi egzotičnih zemalja, a u Hasareji okrepljuje šumska hrana.

Forest Fest nije samo festival u okviru Forest Fest -a, svi posetioci mogu da se opuste, odmore, nauče nešto novo, vide i čuju nešto zanimljivo, i svakako dobro provedu.

P6041100 picnik Forest Fest

Čišćenjem Košutnjaka, Forest Fest je najavio akcije koje će biti sprovođene tokom celog leta u Beogradu.  Aktivisti Forest Fest-a, uz veliku pomoć volontera iz celog grada, očistili su deponiju na samom početku trim staze na Košutnjaku. Forest Fest će u toku leta ponoviti akcije čišćenja, organizovati akcije sađenja, sprovesti veliku akciju “Tvoju ekosvest nagrađuje Forest Fest!”

Akcija “Tvoju ekosvest nagrađuje Forest Fest!” dešava se na beogradskim semaforima koji imaju odbrojavanje do zelenog svetla. Za vreme trajanja dugog crvenog svetla, svi koji na predlog aktivista Forest Fest-a isključe motor svog vozila, bivaju nagrađeni ulaznicom za Forest Fest.

Pored mnogobrojnih edukativno-kreativnih radionica, Forest Fest ima pažljivo selektovan muzički program. Do sada poznati izvođači su Letu Štuke (BiH), Natali Dizdar (Hr), ex Familija – The Dibidus (Srb), Foltkin (Mk), Kal (Srb). Poslednjeg dana Forest Fest -a na repertoaru su predstave i filmovi. Dečija predstava u toku dana, a u večernjem programu gostuje rock predstava “Dečko koji obećava”, pozorišta “Boško Buha”.

P6041107 picnik Forest Fest
O svim novitetima u programu, kao i o akcijama u okviru kojih možete osvojiti besplatan ulaz na Forest Fest 2011, bićete informisani putem Wannabe magazina.
P6041110 picnik Forest Fest

Editors choice