Postoji nešto neodoljivo kod francuskih žena što nas tera da jednostavno pratimo svaki njihov korak i težimo da budemo kao one – razbarušene kose, prirodnog makeupa i prefinjenog stila. Iako smo isprobali sve njihove modne trikove, rekreirali različite frizure i živeli njihovim opuštenim životom, postoji još nešo u čemu želimo da budemo baš kao one – u starenju. Poznate po svom prirodnom izgledu i širokom osmehu, one stare toliko elegantno i jedinstveno da nismo mogli a da se ne zapitamo, koja je to njihova tajna? Ovo su neki od anti-age trikova Francuskinja.

Prihvatite starenje

Francuskinje slave originalnost i zato teže da se ne opterećuju starenjem i borama i finim linijama koje ono donosi. Starenje je neizbežan proces koji je sastavni deo života svih muškaraca i žena, stoga, nema smisla opirati mu se ili pokušati da ga sprečimo. Kako bismo i u poznim godinama savršeno izgledale, moramo voditi računa o svojoj koži tokom celog života, uspostaviti skincare rutinu i dozvolite koži da prirodno stari.

Pronađite svoju savršenu frizuru

Verovatno ste primetili da većina poznatih francuskih dama ima svoju frizuru po kojoj su prepoznatljive, a to je definitivno jedan od načina kojima ćete istovremeno postati originalni ali i izgledati mlađe, bez ikakvih tretmana. Pronađite frizuru koja će se uklopiti uz vaš oblik lica ali i dozvoliti vašim adutima da se istaknu. Poznata manekenka Caroline de Maigret ceo život neguje svoje prepoznatljive šiške, a i sama kaže da tamo gde druge žene stavljaju botoks, ona stavi svoje šiške!

Comments