U ozbiljnoj ste prednosti ako ste vešti sa fenom za kosu. Ovo je era supermodela i kao jedan od najvećih trendova svih vremena jeste razdeljak na stranu i full volumen!

Posebnu zahvalnost ovom trendu dugujemo korisnicima TikToka, jer su upravo oni bili glavni pokretači ove energije. Vajb devedesetih je prisutan i malo je reći da u njemu uživamo. Sada konačno možemo da pozajmimo mamine i tetkine krpice, sredimo kosu i izgledamo kao sa naslovne strane. Da li vam je sada jasno zašto su čuvale garderobu i te čudno lepe kožne mantile. Stil je večan i svaki komad koji kupimo u jednom trenutku će doživeti ekspanziju.

Kao i do sada, počinjemo od kose, a danas sa vama delimo nekoliko trikova za uvek sređenu kosu.

U nastavku teksta, donosimo vam nekoliko popularnih predloga i savete koji će vam pomoći da izaberete svoju bombshell frizuru.

The Face-Framing bombshell side -parting

Ako želite da uokvirite svoje lice, ovo je idealan način. Ovaj tip frizure je izuzetno praktičan jer može da se nosi nekoliko dana. Kosa je najlepša prvi i drugi dan, ali već trećeg možete da dodate samo malo šampona za suvo pranje i ponovo će imati volumen.

Pročitajte i ovo: Street style trendovi koji će biti aktuelni ove jeseni

The messy

Nekada jednostavno nemamo vremena da operemo kosu ili nam se ne da. Svima nam je taj osećaj poznat. Zbog toga je idealan trenutak da upotrebite sve ideje sa društvenih mreža i za samo nekoliko minuta sredite svoju kosu. Messy frizure su već nekoliko godina popularne i pored klasične niske ili balerina visoke punđe, tu je i niski rep. Za samo nekoliko minuta dobijate frizuru kao iz salona.

Ali, šta kada želimo efekat čiste kose sa volumenom? Naravno, tu je ponovo šampon za suvo pranje koje je postalo naročito popularno zbog TikToka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jasmine Tookes (@jastookes)

Pročitajte i ovo: Mrzi vas da operete kosu? Ovim frizurama možete prikriti masnu kosu i učiniti da ona izgleda stajliš

’90s

Poznato je da u sestre Kardashian često diktiraju modne trendove i donose promene koje uglavnom prihvatamo. Ali, šta se desi kada Kim poželi frizuru koja je bila popularna pre nekoliko decenija? Pa, logično, požele je svi! Kada je Kim promenila frizuru, izazvala je lavinu pozitivnih komentara. Pored prelepe boje, ne možemo a da ne primetimo gustinu njene kose. Jednom prilikom otkrila je da tajna te frizure leži u četkama koje njeni frizeri koriste prilikom feniranja. Naravno, nakon što je Kim podelila fotografiju svoje frizure, nismo mogli da ostanemo imuni i na njenu boju kose. Pitanje je koliko je hiljada devojaka istog trenutka zakazalo termin kod frizera…

The Bouncy

Želite bujnu, sjajnu, zdravu kosu? Želite da šetate gradom, a da vaše lokne skakuću i da se svi dive vašoj kosi? Pre svega, potreban je dobar izbor šampona, maske i četke za kosu. Pravilna nega je ključ svega. Uz sve to, ako nemate vremena da se redovno fenirate kod frizera, možete da naučite nekoliko trikova za feniranje na četku. Sprej za volumen, nekoliko viklera i vaša kosa biće kao sa reklame. Nešto najbolje što možete da uradite za vas i svoju kožu jeste da koristite prirodne sastojke. Bilo da je reč o šamponu ili ulju, trudite se da koristite samo zdrave stvari koje će iz vaše kose da izvlače maksimum.

Naslovna fotografija: instagram.com/chrisappleton1

Dragana Stojanović

Comments